CFR Cluj, campioană în 2012, ca şi retrogradată în 2015: ce a remarcat Deac, jucătorul care a prins ambele perioade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Deac
Ciprian Deac

O echipă care făcea furori în campionat până acum trei ani e acum în insolvenţă şi cu un picior în eşalonul secund. După ultima înfrângere din campionat, cel mai reprezentativ fotbalist al formaţiei din Gruia a tras un semnal de alarmă.

CFR Cluj a fost eliminată din semifinalele Cupei României de rivala Univeristatea, iar vineri a mai primit un brânci spre retrogradare, tot de la „şepcile roşii“, într-o partidă pe care a încheiat-o în zece oameni. Italianul Petrucci a văzut „roşu“, în minutul 74, iar Morar a profitat de suprerioritatea numerică a Universităţii, aducând victoria echipei sale cu un gol marcat în minutul 86.

„Numai nouă ni se poate întâmpla aşa ceva. Ei au avut un şut şi au marcat. Cred că s-a rupt totul după ce am primit cartonaşul roşu. Cât am fost 11 contra 11 am controlat jocul, am fost echipa care a avut posesia. Cred că meritam cel puţin un egal, acest scor nu reflectă realitatea din teren. Dacă primeam şi un penalty, ar fi fost altceva, dar acum e prea târziu şi nu-mi place să comentez arbitrajul“, a declarat Ciprian Deac la Digi Sport.

Ajuns la 29 de ani, mijlocaşul care a cucerit patru trofee cu CFR Cluj a remarcat situaţia tristă în care a ajuns formaţia din Gruia, dar şi faptul că şi rivala Universitatea poate ajunge în „B“ după acest sezon. „Ne va fi foarte greu fără punctele luate de comisii (n.r. - 24), fiindcă am rămas cu puţine. Sperăm că le vom primi înapoi la TAS şi sper din tot sufleul ca noi să rămânem în prima ligă. Ar fi trist ca un oraş mare şi frumos, aşa cum e Clujul, să nu mai aibă o echipă în Liga I“, a adăugat Deac.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite