De ce a pierdut CFR Cluj derby-ul cu „U“: antrenorul a găsit vinovatul pentru un eşec cât o retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dican

Un moment de iresponsabilitate a lăsat formaţia din Gruia în zece oameni, iar în inferioritate numerică Deac şi compania au cedat, ajungând într-o situaţie disperată cu opt etape înainte de terminarea campionatului.

CFR Cluj a pierdut partida care a deschis runda cu numărul 26 şi se află la nouă puncte de poziţia a 12-a, ultima care asigură rămânerea în primul eşalon. Cum mai sunt doar 24 de puncte rămase în joc, reiese că, în cazul în care nu-şi va primi înapoi cele 24 de puncte pierdute din cauza datoriilor, atunci formaţia din Gruia va ajunge, aproape sigur, în „B“.

La finalul înfrângerii cu Universitatea, antrenorul Francisc Dican a dat vina pe italianul Petrucci, cel care şi-a lăsat echipa în zece oameni din minutul 74. „Am controlat 74 de minute din joc, dar după eliminarea lui Petrucci n-am mai putut gestiona situaţia. Legat de eliminare, de pe margine am văzut cum Petrucci l-a lovit din cădere cu piciorul pe Viveiros, dar nu pot spune dacă a fost sau nu intenţie. Acel fault putea fi însă evitat“, a spus antrenorul CFR-ului la Digi Sport.

Dacă l-a „înţepat“ pe italianul Petrucci, în schimb, Dican a ţinut să-şi încurajeze restul jucătorilor, în ciuda eşecului de vineri. „Vreau să felicit echipa pentru atitudine şi pentru jocul prestat. Am improvizat la acest meci, pentru că n-am avut atacanţi, dar tot am dominat. Am avut mai multe ocazii, am avut o bună organizare defensivă, în timp ce U Cluj a jucat mai mult pe contraatac“, a concluzionat Dican, care nu i-a putut folosi pe atacanţii Dore şi Tade.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite