CFR Cluj a învins Astra cu scorul de 4-1. Daniel Isăilă, supărat pe elevii săi: „Ne-am bătut singuri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, formaţia Astra Giurgiu, cu scorul de 4-1, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. În urma acestei partide, echipa antrenată de Vasile Miriuţă urcă pe locul 2 în clasament.

Pentru CFR Cluj golurile au fost marcate de Deac în minutul 33, apoi de Tade în minutul 44, precum şi din penalti, ultimul gol fiind trimis în poartă echipei Astra de Guima în minutul 76.

De cealaltă parte, William a reuşit să marcheze în poarta clujenilor de la circa 10 metri în minutul 46.

În cadrul acestui meci au fost eliminaţi şi doi jucători pentru faulturi. Mai exact, în minutul 64, Ben Youseff a primit cartonaşul roşu pentru un fault comis la Ivanovski. De asemenea, şi Pliatsikas este eliminat după ce comite un fault în careu asupra lui Monroy în minutul 90.

La finalul partidei, antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a declarat că este supărat pe jucătorii săi.

„Prea multe de spus nu sunt. Ne-am bătut singuri. Adversarul nu ne-a pus prea multe dificultăţi, dar am primit goluri pe greşeli mari. Am încercat să revenim după pauză, am dat gol, dar am fost nervoşi şi am primit cartonaşe roşii. Am fost forţat să-l titularez pe Toure, deoarece Ben Youseff a ajuns abia astăzi la prânz în Cluj de la echipa naţională. Sunt supărat pe jucători, deoarece au fost extrem de nervoşi”, a declarat Daniel Isăilă.

Pe de altă parte, tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a spus la finalul meciului că elevii săi au făcut o partidă bună.

„O victorie frumoasă şi muncită. Am făcut o partidă foarte bună, chiar dacă am avut o cădere la începutul reprizei secunde. Deac se pare că s-a accidentat la ligamentul colateral, dar aşteptăm să vedem rezultatele medicale de mâine”, a spus Vasile Miriuţă.


Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac (Fl. Costea '52), Tade, Jakolis (Ivanovski '62) - Guima (Christian '78). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Pliatsikas, Toure (Ben Youseff '46), Oros, Junior Morais - Laban, Seto - Enache, Budescu, William - Bukari (Fatai '46). Antrenor: Daniel Isăilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite