Cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de câmp
Cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de câmp

O ierarhizare cu cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de câmp conţine întotdeauna o doză de subiectivism. Noroc cu internetul, care împacă destule gusturi.

Un punct într-un joc de tenis se câştiga extrem de repede, după un as în urma unui serviciu. 

Deşi şi aceste execuţii sunt gustate de public, deliciul fanilor îl reprezintă mai ales rally-urile. Acele schimburi de mingi între adversari (adversare), care sunt cu atât mai superbe cu cât sunt şi mai lungi. Încheiate, de multe ori, cu lovituri decisive, superbe, execuţii dificile sau erori neforţate. 

De-a lungul istoriei jocului de tenis, şi, mai ales de când meciurile au putut fi surprinse (înregistrate) pe diverse pelicule, şi apoi păstrate (difuzate) pe internet, au existat numeroase puncte câştigate după rally-uri spectaculoase. 

Aproape că nu există meci fără puncte care să nu se încadreze la acest capitol, indiferent de nivelul turneului sau de numele tenismenilor care s-au înfruntat. 

Iar rivalităţile Borg-Năstase, Connors-Lendl-McEnroe, Agassi-Sampras, şi, mai recent, Federer-Nadal-Djokovici, la bărbaţi, sau Evert-Navratilova, Graf-Sabatini, Serena-Şarapova, în tenisul feminin, să le numim doar pe câteva, au produs întotdeauna partide cu cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de câmp.

Unele au însemnat chiar salvarea unor mingi de meci, care ulterior au întors soarta partidelor respective. 

O colecţie cu cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de câmp

Citeşte şi 

VIDEO Începe Cupa Asiei: cele mai spectaculoase goluri de la ultimele cinci ediţii te vor lăsa cu gura căscată

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite