Ceahlăul şi „U“ Cluj şi-au împărţit punctele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La debutul lui Costel Ilie pe banca tehnică, Ceahlăul a obţinut doar un punct în faţa lui „U“ Cluj (1-1), după un meci în care a condus, dar în care a fost egalată şi a jucat în inferioritate, după eliminarea lui Golubovici (67).

În această iară, nemţenii şi-au pierdut antrenorul, Miriuţă, plus câţiva jucători importanţi, precum Monroy, Velici sau Emil Dică şi au adus doar fotbalişti liber de contract. Deocamdată, pe bancă stă Costel Ilie, un tehnician avertizat că nu va rămâne mai mult de trei-patru etape, în cazul unor rezultate slabe. 

Egalul de astăzi intră probabil în această categorie. Moldovenii au început mai slab, însă au reuşit să deschidă scorul în minutul 27, după o reluare cu capul a lui Constantinescu, din centrarea perfectă a lituanianului Slavickas, unul dintre cei aduşi în această iarnă. 

Clujenii au fost însă cei care s-au văzut mai mult, mai ales la fazele fixe, în prima repriză Neag trecând de două ori pe lângă gol, după cornere executate de Cristocea. 

Mutarea câştigătoare a făcut-o Teja la pauză, când l-a aruncat în joc pe Machado, revenit la Cluj tot în pauza competiţională. Pentru că oaspeţii au reuşit să egaleze, la capătul unei acţiuni personale spectaculoase a brazilianului, în banda dreaptă, încheiată cu o pasă la Bucşă (64), care a îndeplinit o formalitate, din trei metri. 

Gazdele n-au mai putut forţa victoria, pentru că la scurt timp Golubovici (67) a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe.  

S-a încheiat 1-1, un rezultat care nu ajută prea mult nicio echipă. „U Cluj“ rămâne penultima, cu 17 puncte în 20 de etape, Ceahlăul e pe 8, cu 28. 

Ceahlăul: Calancea - Dumitraş, Marc, Cînu, Stavlikcas - Onciu, Achim - Gheorghiu, Constantinescu, Chitoşcă - Golubovici

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Neag, Ninu, Gercaliu - Bucşa, A. Lungu - Boutadjine, Cristocea, M. Nicu - Lemnaru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite