Ce a pățit antrenorul lui Dinamo Zagreb, după rușinea istorică, 2-9 cu Bayern Munchen

0
0
Publicat:

Antrenorul Sergej Jakirovic s-a despărţit de comun acord de clubul Dinamo Zagreb, joi, la două zile după ce echipa croată a fost surclasată de Bayern Munchen cu scorul de 9-2, în prima etapă a Ligii Campionilor la fotbal, asta chiar dacă imediat după meci susținea că nu va părăsi clubul.

Sergej Jakirovic a fost nevoit să plece de la Dinamo Zagreb. Foto Getty images
Sergej Jakirovic a fost nevoit să plece de la Dinamo Zagreb. Foto Getty images

Tehnicianul bosniac, care anterior a pregătit-o pe HNK Rijeka, fusese numit pe banca tehnică a lui Dinamo în februarie 2023. Sergej Jakirovic a condus-o pe Dinamo Zagreb la câştigarea celui de-al 25-a titlu de campioană a Croaţiei în sezonul trecut, cucerind şi Cupa Croaţiei. Sandro Perkovic, membru al staffului condus de Jakirovic, a fost numit antrenor interimar, conform Agerpres.

Interesul echipei, pe primul loc

În astfel de situaţii, cel mai important lucru este să rămânem decenţi şi să punem interesul lui Dinamo pe primul loc”, a afirmat preşedintele clubului, Velimir Zajec, într-un comunicat. „Ţine de noi să luăm decizia potrivită legată de noul antrenor în acest moment dificil pentru Dinamo cu scopul de a reveni pe drumul cel bun. Am avut o colaborare bună, iar Jakirovic mi-a lăsat impresia unui om de calitate. Îi urez mult noroc în cariera sa viitoare”, a mai spus Zajec.

Dinamo Zagreb ocupă locul al treilea în prima ligă croată, cu 13 puncte, după şase etape, devansată de Rijeka şi Hajduk Split, ambele cu 14 puncte, iar sâmbătă va juca în deplasare cu Slaven Belupo, ultima clasată. Dinamo Zagreb va juca următorul meci în Liga Campionilor cu AS Monaco, acasă, pe 2 octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite