Ce a găsit neamțul Bernd Storck la Sepsi. Scandaluri și acuze între români și străini

0
Publicat:

După 17 etape pe banca lui Sepsi, Liviu Ciobotariu a fost îndepărtat și înlocuit cu germanul Bernd Storck. Însă neamțul va avea de gestionat o situație explozivă, explicată pe îndelete de patronul echipei, Laszlo Dioszegi.

Bernd Storck a fost selecționerul Ungariei. Foto Facebook
Bernd Storck a fost selecționerul Ungariei. Foto Facebook

Omul de afaceri a recunoscut faptul că vestiarul formației din Sfântu Gheorghe a fost „rupt” în două din cauza faptului că grupul românilor nu se înțelegea cu cel al străinilor. „O să fiu sincer. Au fost probleme în vestiar, a fost o atmosferă negativă. Dacă acești jucători nu-și vor schimba atitudinea, atunci 100% vor pleca. Nu putem da tot timpul antrenorul afară și ei să facă ce vor. E timpul ca cine greșește de acum înainte să și plătească. Le-am explicat foarte clar și jucătorilor.

Și domnul Bernd Storck le-a spus în vestiar că nu a venit aici să facă prietenii, ci să facă muncă și să obțină rezultate. Da, eu sunt genul care spune lucrurilor pe nume. Deci, au fost două tabere. Jucătorii străini cu cei români. Unii îi acuzau pe ceilalți, din păcate. vă spun foarte bine.

Ciobotariu a fost prea moale

Românii noștri vorbesc de cei străini, iar cei străini vorbesc de cei români că nu se antrenează așa de bine și din cauza asta… Au fost foarte multe probleme, dar ambele părți au fost vinovate. Cine nu se va adapta la noile condiții, va pleca”, a mai spus Laszlo Dioszegi la DigiSport.

Patronul l-a adus pe Bernd Storck, fostul selecționer al echipei naționale a Ungariei, iar acum a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Liviu Ciobotariu, chiar dacă e convins că acesta este un antrenor de top.

Domnul Ciobotariu este un antrenor de valoare. Sunt convins că la orice echipă va merge, dar nu din România, și nu exagerez deloc, va avea rezultate mult mai bune. Dar a fost mult prea permisiv și asta i-a fost fatal la Sfântu Gheorghe. În vestiar au fost probleme între jucători, dar nu vom mai tolera astfel de ieșiri de acum înainte”, a spus Dioszegi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite