Ce a ajuns Rapid: un singur gol în 2013. Pancu face haz de necaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-o formaţie obişnuită să fie în luptă pentru titlu şi cupele europene, Rapid a ajuns acum o trupă care s-ar mulţumi cu un singur punct în fiecare partidă.

Rapid a început 2013, în campionat, cu o victorie, scor 1-0, la Iaşi. Nici măcar în acea victorie n-a înscris vreun rapidist, ci fundaşul Alexandru Creţu, de la CSMS Iaşi, care a devit în propria poartă o centrare!

De la acel joc au trecut 24 de zile, perioadă în care Rapid a mai disputat trei întâlniri cu Dinamo, Petrolul şi CFR Cluj. Ce au avut în comun aceste meciuri? Toate s-au încheiat fără gol marcat pentru Rapid.

Veteranul giuleştenilor, Daniel Pancu, e printre cei care suferă cel mai mult din cauza acestei situaţii, având în vedere că, la fiecare meci, se zbate singur în avanposturi, în timp ce colegii săi au un singur scop: să distrugă toate tentativele ofensive ale adversarului pentru a mai „smulge“ un punct. 

Pancu a făcut haz de necaz, văzând ce a ajuns Rapidul în 2013.

Ce a spus?

„ Îmi vine în minte o vorbă a lui Rică Răducanu, care ne-a povestit odată, o întâmplare trăită de el pe vremea în care era fotbalist. Doi dintre atacanţii din trecut ai Rapidului s-au adresat, înaintea unui meci, colegilor din apărare: <<Fiţi atenţi să nu luăm gol, că în atac avem noi grijă să se termine 0-0>>“, a povestit Pancu la Digi Sport.

Acesta a făcut şi o analiză a partidei cu CFR Cluj: „Am evoluat în nota obişnuită a noastră din acest miniretur de campionat. Rămânem cu punctul câştigat, dar, din păcate, suferim destul de mult la mijlocul terenului, mai ales la faza ofensivă. Ne lipseşte încrederea şi clarviziunea de la ultima pasă unde avem probleme foarte mari“.

Ne-am temut, la un moment dat, şi de retrogradare, dar sunt sigur că nu se mai pune problema în acest moment.  Daniel Pancu atacant Rapid
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite