Campionul Mike Tyson, în scaunul cu rotile! Afecțiunea care l-a doborât pe legendarul boxer

0
0

Fostul mare pugilist Mike Tyson, acum în vârstă de 56 de ani, a fost fotografiat într-un scaun cu rotile, fapt are a strârnit îngrijorarea fanilor. El a dezvăluit că suferă de  sciatică, afecțiune care provoacă durere la nivelul picioarelor.

”Stânca” Mike Tyson se clatină. Foto Arhivă Adevărul
”Stânca” Mike Tyson se clatină. Foto Arhivă Adevărul

Într-un interviu acordat Newsmax TV, Tyson a explicat cu ce afecțiune se confruntă. „Sufăr de sciatică. Când se înrăutățește, nici măcar nu pot vorbi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Sunt într-o stare splendidă acum.

Toată lumea din casa mea este binecuvântată, suntem recunoscători pentru ce avem”, a precizat pugilistul cu doar 6 înfrângeri suferite de-a lungul carierei, scrie gsp.ro.

Mike Tyson stă în scaunul cu rotile și are la îndemână un baston. Foto Twitter
Mike Tyson stă în scaunul cu rotile și are la îndemână un baston. Foto Twitter

Sciatica este generată de compresia celui mai mare nerv din organism, cel sciatic, ceea ce provoacă durere la nivelul piciorului și dificultăți de mers.

„Data mea de «expirare» se apropie”

În iulie, Tyson a șocat în propriul podcast, Hotboxin', unde a precizat că își vede sfârșitul aproape. „Toți vom muri într-o zi, cu siguranță. Când mă uit în oglindă, văd mici pete pe fața mea. Mă gândesc «Wow. Asta înseamnă că data mea de «expirare» se apropie, vine foarte curând»”.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite