„Ca australian, mi-e ruşine de ce facem cu Djokovici!“: Nole, prins între două tabere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Liderul ATP aşteaptă să vadă cum vor proceda autorităţile în cazul său. Până la lămurirea situaţiei, continuă dezbaterile publice pe acest subiect.

Novak Djokovici s-a bucurat de o a doua zi de libertate, la Melbourne, imaginile filmate cu el fiind publicate de „Adevărul“ aici.

Doar că, miercuri, poate arăta cu totul altfel pentru sârbul de 34 de ani. Dacă decizia expulzării sale nu s-a luat astăzi, nu înseamnă că lucrurile vor rămâne aşa. În aşteptarea verdictului, Nick Kyrgios (114 ATP), bolnav de COVID-19 în această perioadă, şi-a arătat susţinerea, în mod public, pentru Djokovici. De precizat că, în trecut, Kyrgios l-a criticat, nu o dată, pe liderul mondial.

„Mă simt jenat, ca australian, după ce am văzut cum e tratat Djokovici, care a făcut atâtea pentru sport. Chiar nu cred că e corect cum am procedat. Dar media a contribuit şi ea la acest lucru. A făcut o adevărată furtună din nimic, mi s-a întâmplat şi mie în trecut“, a spus Kyrgios, potrivit Eurosport.

Shriver l-a făcut praf

Nu toată lumea a tenisului e însă de partea lui Nole. Pam Shriver (59 de ani), americanca în CV-ul căreia figurează 21 de titluri WTA, fostă ocupantă a locului 3 mondial, l-a pus la zid pe Djokovici, potrivit Eurosport.

„Şi mai multe discuţii sunt acum în jurul lui Novak şi a integrităţii lui, în contextul în care există această întrebare, dacă şi-a falsificat sau nu certificatul de COVID-19. Dacă nu şi l-a falsificat, e mai grav, a părăsit carantina. Nu doar că n-a respectat protocolul de siguranţă, dar a expus copii şi oameni vulnerabili la un risc major. Dacă va juca la Australian Open, cu siguranţă, va fi huiduit“, a spus Shriver.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite