Buzărnescu, descătuşată: Victorie uriaşă la Charleston! Mihaela a reuşit să câştige două meciuri la rând după 240 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a abordat turneul de la Charleston, având un bilanţ catastrofal în 2019: o victorie în 11 partide! Succesul din turul I însă a scăpat-o de o mare presiune mentală.

Mihaela Buzărnescu poate privi cu optimism spre viitor şi poate să-şi îmbunătăţească şi şansele de a fi convocată în echipa de Fed Cup a României pentru duelul cu Franţa de la Rouen (20-21 aprilie) în semifinale.

Sportiva de 31 de ani a reuşit să lege două victorii în circuitul WTA pentru prima dată după 240 de zile. Ultima dată când a izbutit aşa ceva, în august 2018, „Miki“ a luat titlul la San Jose.

Acum, la Charleston, după victoria muncită cu Frech (182 WTA), scor 6-1, 4-6, 7-5, în care, în decisiv, a fost condusă cu 3-0, Buzărnescu s-a descătuşat! 

Miercuri seara, ea a trecut şi de americanca Lauren Davis (184 WTA), cea care, până la duelul cu „Miki“ adunase 8 victorii şi 6 înfrângeri în acest sezon.

Americanca a fost învinsă pe teren propriu de Buzărnescu, fără drept de apel, scor 3-6, 2-6.

Pentru Buzărnescu urmează un duel în optimi cu Wozniacki (13 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite