Bute l-a ajutat pe Froch să devină pugilistul anului 2012. „Un an minunat pentru britanic şi un 2013 la fel în faţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carl Froch a fost numit pugilistul anului 2012. FOTO Arhivă personală/Facebook
Carl Froch a fost numit pugilistul anului 2012. FOTO Arhivă personală/Facebook

Britanicul Carl Froch a fost desemnat  pugilistul anului 2012, graţie victoriei din primăvara acestui an, în faţa românului Lucian Bute.

Carl Froch a fost numit pugilistul anului 2012 de către site-ul BoxRec News, iar unul dintre lucrurile care au determinat această distincţie a fost victoria în faţa lui Lucian Bute. În luna mai a acesui an, britanicul l-a deposedat pe pugilistul român de centura de campion mondial la categoria super-mijlocie (versiunea IBF).

BoxRec News notează că „după o înfrângere clară la puncte, suferită în faţa lui Andre Ward la finele lui 2011, Froch a reuşit să revină în 2012, dominându-l clar pe Bute, cotat drept favorit, pe care a reuşit să-l învingă prin KO în repriza a şasea“. 

Ulterior succesului lui Froch în meciul cu Bute, britanicul a obţinut o altă victorie categorică, în faţa americanului Yusaf Mack, pe care l-a învins prin KO în repriza a şasea.

„Un an minunat în ansamblul său pentru Froch şi un 2013 la fel de minunat în faţă, cu posibile revanşe împotriva lui Mikel Kessler şi Andrew Ward la orizont“, a mai scris site-ul britanic.

Acelaşi site a desemnat şi pugilistul internaţional al anului 2012, distincţie primită de mexicanul Juan Manuel Marquez, care l-a învins pe filipinezul Manny Pacquiao luna aceasta, în Las Vegas. În aprilie, Marquez a reuşit o altă victorie importantă în faţa rusului Serghei Fedcenko.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite