BOX Victorie pentru Cristi Ciocan, care e aproape de un meci împotriva campionului mondial  Vladimir Kliciko

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Ciocan, pugilist român FOTO Mediafax
Cristi Ciocan, pugilist român FOTO Mediafax

Românul Cristi Ciocan a câştigat meciul cu Beato Costa Junior, disputat în noaptea dintre vineri şi sâmbătă, în Germania, la Hamburg.

Învingătorul a dominat ringul în cele 12 runde, iar miza luptei a fost urcarea în vârful ierarhiei versiunii WBO la categoria grea. Astfel, Cristi Ciocan este aproape de a boxa împotriva lui Vladimir Kliciko, campion mondial la categoria grea, iar lupta dintre cei doi ar putea avea loc anul viitor. Înainte de acest meci, conaţionalul nostru ocupa locul şase WBO şi avea un palmares de 16 victorii (10 prin KO) şi trei înfrângeri.

Felix Păun, primul antrenor al lui Cristi Ciocan, prefaţase meciul pentru prosport.ro: „Brazilianul este masiv, foarte puternic, mai înalt. Este la prima confruntarea în afara Americii de Sud, aspect care nu oferă prea multe cunoscute şi astfel poate fi imprevizibil. De aceea, l-am sfătuit pe Cristi să înceapă meciul uşor, să-l studieze, să nu se grăbească. Importantă este victoria, nu contează cum, la puncte sau prin KO. Nu concep să nu o obţină, este în mare formă, şi-a distrus partenerii de sparring”.

Cine este Vitali Klitschko, primul primar al Kievului ales după conflictele din Ucraina

Comparaţie Bute - Pacquaio: „Manny e mai mic şi mai rapid, Lucian e mai mare şi are lovituri mai puternice”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite