Bornescu: "Oferta de la U Cluj a fost de nerefuzat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Pepe“ a avut evoluţii apreciate la Craiova, Rapid şi Petrolul
„Pepe“ a avut evoluţii apreciate la Craiova, Rapid şi Petrolul

Mircea Bornescu a explicat de ce a ales să joace la Universitatea Cluj, chiar dacă avea o ofertă bună şi din străinătate, şi a anunţat obiectivele alături de clujeni.

"Am avut o discuție mai amplă, apoi am ajuns la partea financiară,care, de ce sa nu recunosc, a contat. Dânsul mi-a făcut o ofertă de nerefuzat. Eu mai aveam o ofertă din străinătate și a fost aproape de cea din străinatate și am preferat să rămân la U Cluj", a explicat Bornescu pentru Dolce Sport.

El a povestit cum s-a despărțit de Petrolul: "M-am atașat foarte mult de colegi, de grup, pentru că am întâlnit un grup de oameni la Petrolul cu foarte mare caracter.

Chiar dacă eu mă așteptam să am ceva probleme cu suporterii, pentru că între noi a fost o rivalitate mai tot timpul, fiindcă eu am jucat la Universitatea Craiova, care erau rivalii Petrolului, apoi la Rapid, care, de asemenea, erau rivalii Petrolului, am fost primit foarte bine".

Bornescu a vorbit și despre adversarii de la CFR Cluj.

"În momentul în care am semnat, am stiut că între CFR și U Cluj este o rivalitate foarte mare în oraș. Sper ca la meciul direct să câștigăm noi, să ne facem suporterii fericiți, pentru că știu că pentru ei este foarte important acest meci.

Îmi doresc să ajungem pe primul loc daca se poate, îmi doresc să câștigăm un campionat , să avem performanțe, cât mai sus, normal", a încheiat portarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite