Bornescu, Galamaz şi Popa au fost prezentaţi oficial de Universitatea Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Mircea Bornescu, George Galamaz şi Dorinel Popa au fost prezentaţi oficial de gruparea Universitatea Cluj în cadrul unei conferinţe de presă, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

Portarul Mircea Bornescu a declarat că îşi doreşte să se ridice la aşteptările oficialilor şi suporterilor noului său club. "Mă bucur foarte mult că sunt aici. Prima zi pentru mine a fost foarte frumoasă, am văzut un stadion extraordinar, un stadion de cinci stele, am întâlnit oameni care au fost tot timpul alături de mine şi sper ca prin evoluţiile mele şi modul de a mă pregăti să le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Sunt tot timpul sută la sută pentru echipa la care joc, sunt un tip mai energic, cu toate ca postul meu nu este cel care consuma energie fizică foarte mare. Îmi place să trăiesc alături de suporteri şi să mă bucur cu ei la fiecare gol marcat de echipa noastră. Acesta este felul meu de a fi", a spus Bornescu.

Fundaşul George Galamaz a afirmat că se simte foarte bine la Universitatea Cluj, echipă unde a întâlnit câţiva dintre foştii săi colegi. "Prima zi la Universitatea Cluj a fost una normală pentru noi, eu unul m-am simţit foarte bine alături de noii mei colegi, unii dintre ei fiind vechi prieteni. Dacă ar fi să ne luăm după trecut, am fost la multe echipe şi peste tot aş întâlni foşti colegi. Mă simt bine cu ei, mă bucur că sunt alături de ei şi totul este bine", a adăugat fostul jucător al echipei Steaua.

Transferat tot de la gruparea roş-albastră, Dorinel Popa a declarat că Universitatea Cluj îşi poate atinge obiectivele având în vedere valoarea lotului de jucători. "Sunt foarte fericit că am ajuns la această echipă, sunt încântat de ce am găsit aici, sper să ne atingem toate obiectivele şi sunt sigur că totul va fi bine deoarece lotul este unul foarte bun", a menţionat Popa.

Prezent la conferinţa de presă, antrenorul Ionuţ Badea s-a arătat mulţumit de transferurile celor trei fotbalişti, dar a precizat că gruparea clujeană va încerca să mai achiziţioneze şi alţi jucători în perioada următoare. "Încercăm aducerea şi altor jucători pe care noi îi dorim în această perioadă. Nu este o listă foarte lungă. Avem jucători veniţi în probe, vedem la ce nivel se vor situa şi la ce echipa îi vom orienta, fie prima echipa, fie echipa a doua. Oricum, meciurile din Antalya vor da o coordonată clară a acestor jucători. Orice propunere care vine să aducă un plus de valoare merită a fi luată în calcul. În ceea ce-i priveşte pe jucătorii pe care se vor plăti bani, lucrul acesta este deja făcut, mă refer la analiză şi evaluare. La ora actuală suntem destul de acoperiţi pe ceea ce avem nevoie, dar este în continuare pusă în discuţie aducerea unui atacant", a afirmat Badea.

Tehnicianul a explicat că unii dintre jucătorii pe care nu i-a folosit în prima parte a campionatului vor fi împrumutaţi la alte echipe pentru a putea juca mai mult. "E important ca la fiecare început de sezon sau în fiecare pauză competiţională să schimbi anumite roluri sau jucători care merită a fi împrumutaţi pentru a juca mai mult. Mă refer aici la Voican (n.r. - atacantul Andrei Voican), care, deşi are calităţi foarte bune, nu a reuşit să joace foarte mult în această perioadă şi am preferat să nu pierdem din valoarea lui. În această ordine de idei, probabil că lucrurile vor continua şi cu alţi jucători, rămâne de văzut însă cu cine", a mai spus Ionuţ Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite