Begu, eliminată în optimi la Gdnya! Câţi bani a câştigat pentru că a ales WTA în detrimentul Jocurilor Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Begu

Jucătoarea de tenis care se văita, în urmă cu două săptămâni, că nu poate face parte din lotul olimpic pentru că este bolnavă s-a oprit, joi după amiaza, în optimile turneului de la Gdnya.

Imediat după scandalul iscat de retragerea de la JO 2020 a celor mai bine clasate românce în topul WTA, Irina Begu a încercat să şi spele imaginea într-un interviu în care a explicat că suferă de mononucleoză şi că, de aceea, a renunţat să participe la întrecerile de la Tokyo. 

Doar că afecţiunea Irinei nu a împiedicat-o pe aceasta să participe la turneele organizate în cadrul circutului feminin. 

După ce a fost eliminată, săptămâna trecută, în runda inaugurală de la Budapesta, 3-6, 4-6, cu Anna Karolina Schmiedlova, astăzi, Begu s-a oprit în turul al doilea al competiţiei de categorie WTA 250 din Polonia, fiind învinsă de favorita gazdelor Katarzyna Kawa, locul 143 WTA, scor 6-2, 6-4, după o oră şi 37 de minute.

Begu, care trecuse în primul tur de Ysaline Bonaventure (Belgia, 26 de ani, 127 WTA), scor 6-1, 6-2, era jucătoarea cel mai bine clasată care evolua la turneul polonez, după ce principalele favorite, Yulia Putintseva (35 WTA) şi Tamara Zidansek (37 WTA), s-au retras.

Pentru parcursul de la acest turneu, Begu se va alege cu 4.000 de dolari şi cu 30 de puncte WTA, în timp ce prezenţa pe tabloul de la Budapesta i-a adus un premiu de 2.675 de dolari şi un punct WTA, 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite