Becali a luat-o razna: Ce a cerut în ziua în care România a stabilit un record de cazuri noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FCSB intră, în mod clar, în categoria celor care au impresia că te poţi juca, fără să te arzi, cu noul coronavirus.

COVID-19 e o boală în faţa căreia nu trebuie să „tremuri“, ci să fii precaut şi să ţii cont, cu stricteţe, de normele sanitare. Adică, de distanţare fizică, prin evitarea locurilor foarte aglomerate, şi de purtarea măştii în spaţiile închise.

Orice altă abordare extremistă, fie că vorbim de ignorarea pericolului sau de panică şi isterie e o abordare greşită. Din păcate, Gigi Becali se încadrează în categoria celor pentru care pericolul s-a banalizat, deşi el există!

Într-o intervenţie la Digi Sport, finanţatorul roş-albaştrilor a cerut redeschiderea stadioanelor de fotbal, în ziua în care în România s-au înregistrat 889 de cazuri noi de coronavirus după efectuarea unui număr, totuşi, mare de teste: 18.732.

Ce a spus Gigi Becali?

*Poţi să te dai peste cap, dar, dacă aşa a vrut Dumnezeu...Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideţi stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toţi o să luăm acest virus!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite