Barcelona, zguduită din temelii de scandalul "Neymar"! Preşedintele ei a procedat ca în "Dosarul Transferurilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumele din transferul lui Neymar ajung aproape de 100 de milioane FOTO Reuters
Sumele din transferul lui Neymar ajung aproape de 100 de milioane FOTO Reuters

FC Barcelona este acuzată că a trecut în contract o sumă mai mică de transfer decât cea reală în momentul în care l-a adus pe Neymar din Brazilia.

Clubul catalan a trecut cu 4-1 de Levante în Cupa Spaniei, cu trei goluri Tello, dar nu se poate bucura de succes. Imaginea Barcelonei este afectată de un scandal imens, legat de transferul brazilianului Neymar de la Santos. 

Primul vizat în cazul Neymar este  preşedinte Sandro Rosell, care deja a anunţat că meditează asupra renunţării la funcţie! Consecinţele pentru Barcelona ar putea fi însă mult mai mari şi merg până la depunctarea cu 20 de puncte din La Liga şi excluderea din Liga Campionilor!

Catalanii au declarat oficial că suma de transfer a jucătorului este de 57 de milioane de euro, însă, în documentaţia prezentată magistraţilor, aceasta ajunge la 91 de milioane. Magistraţii au acceptat solicitarea unui socio, care a semnalat neregulile şi clubul condus de Sandro Rosell va fi chemat în mod oficial în instanţă.

În documentele prezentate judecătorilor se arată faptul că tatăl lui Neymar a primit 8,5 milioane de euro, bani care nu apăreau în suma anunţată la transfer. Tatăl lui Neymar şi Sandro Rossell riscă să fie trimişi după gratii! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite