Barcelona-Levante 5-0: Messi a egalat un record al lui Ronaldo, cele mai multe hat-trick-uri în campionatul spaniol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi, felicitat de Neymar. FOTO: AP
Messi, felicitat de Neymar. FOTO: AP

FC Barcelona a surclasat-o duminică pe Levante, scor 5-0, în etapa a 23-a, într-o partidă în care Leo Messi, la meciul 300 în campionat pentru catalani, a reuşit să înscrie de trei ori şi să egaleze un record care-i aparţinea lui Cristiano Ronaldo.

În faţa a 75.000 de fani pe “Camp Nou”, Barcelona a învins-o fără emoţii pe Levante, scor 5-0, într-un meci în care tripleta de aur din avanposturile catalanilor, Messi-Suarez-Neymar, a marcat pe bandă rulantă. 

Omul partidei a fost iarăşi Messi, care a punctat de trei ori (38, 59, 65), ultima reuşită venind de la punctul cu var, după ce Neymar a deschis scorul (17), iar Suarez (73) a închis tabela. 

Messi a ajuns astfel la 23 de hat-trick-uri marcate în campionatul spaniol şi a egalat un record stabilit de Cristiano Ronaldo. 

În plus, cu golurile de duminică, şi după ce Ronaldo n-a mai marcat pentru Real din 18 ianuarie, de la un meci cu Getafe (în această perioadă portughezul a fost şi suspendat două etape, după eliminarea din partida cu Cordoba), Messi a reuşit să reducă serios distanţa faţă de marele său rival, în lupta pentru titlul de golgheter. 

După 23 de etape, Ronaldo e în continuare pe primul loc în topul marcatorilor, cu 28 de reuşite, dar Messi a ajuns la 26 de goluri. 

Messi, care a bifat partida cu numărul 300, în campionat, pentru Barcelona, a ajuns la 269 de goluri în La Liga!

Citeşte şi 

Messi şi Neymar, mai prolifici decât Real Madrid. Cei doi au marcat în 2015 mai multe goluri decât întreaga echipă rivală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite