Balint, un specialist cu bun simţ: Ce a mărturisit după triumful CFR-ului în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balint

Fostul internaţional impresionează prin discursul său simplu, fără „floricele“ şi cuvinte pompoase, aşa cum se întâmplă cu alţi analişti care confundă studiourile TV cu scena de teatru.

CFR rămâne cea mai bună echipă din România de patru ani, deşi, în această perioadă, mulţi au crezut că ardelenii vor avea o cădere. 

Printre cei care au avut această părere s-a numărat şi Gabi Balint. Analistul postului Digi Sport, un om corect, a admis că s-a înşelat, în privinţa formaţiei din Gruia. 

„Vreau să-mi fac mea culpa, eu n-am crezut că CFR poate lua campionatul. Am crezut că e o echipă sleită, după Dan Petrescu, pentru că ştiu cât de mult i-a solicitat pe jucători. E o echipă cu jucători cu o anumită vârstă. Sigur, e importantă experienţa, când ai o vârstă, dar pe partea cealaltă, fizic, cazi încet-încet. Plus problemele care bănuiam că sunt acolo, auzeam nişte lucruri, bănuiam că vor fi chiar mai mari, pentru că s-au cheltuit foarte mulţi bani. FCSB are jucători talentanţi, dar îţi trebuie şi antrenor“, a spus Balint.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite