Australian Open 2015. Perechea Tecău/Rojer câştigă meciul împotriva cuplului Mergea/Inglot şi se califică în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 6, s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu masculin la Australian Open, după ce a învins, în sferturile turneului, cuplul Florin Mergea/Dominic Inglot, cap de serie numărul 14, scor 6-4, 7-6 (3).

Tecău şi Rojer au avut nevoie de o oră şi 24 de minute pentru a se impune în două seturi şi a se califica în semifinalele competiţiei.

În faza semifinalelor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea italiană Simone Bolelli/Fabio Fognini. Jucătorii din peninsulă i-au învins în sferturi cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (5), pe cuplul Pablo Cuevas/David Marrero, jucători din Spania, respectiv Uruguay. .

Pentru calificarea în semifinale la Australian Open, Tecău şi Rojer vor primi un cec în valoare de 142.500 de dolari australieni, aproximativ 100.000 de euro. 

De partea cealaltă, Mergea şi Inglot vor fi recompensaţi cu 71.000 de dolari australieni, aproximativ 50.000 de euro.

Horia Tecău şi-a egalat, prin calificarea în semifinale, cel mai bun parcurs, încheiat în 2012 cu înfrângere în faţa gemenilor Bob şi Mike Bryan pe tabloul cu patru poziţii.

În cealaltă semifinală de dublu masculin de la Australian Open se vor întâlni perechea franceză Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut şi cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite