Australian Open 2015. Maria Şarapova, calificată în semifinale după victoria în faţa lui Eugenie Bouchard. Următoarea adversară, Ekaterina Makarova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova. FOTO Reuters
Maria Şarapova. FOTO Reuters

Australian Open 2015. Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, a învins-o, marţi dimineaţă, cu scorul de 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, într-un meci din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Australian Open.

După o oră şi 19 minute de, Şarapova a pus capăt meciului pe care l-a dominat de la început la sfârşit. Agresivitatea în joc a rusoaicei şi servicul slab al lui Bouchard au contribuit în mod decisiv la victoria Şarapovei. 

Canadianca, numărul 7 WTA, nu a reuşit niciun break în această partidă. 

„Trebuie să recunosc, Bouchard joacă bine la turnee de Grand în general”, au fost cuvintele de început ale declaraţiei rusoaice după terminarea meciului care s-a declarat surprinsă de evoluţia partidei. 

„Am încercat să-mi fac jocul de pe linia din spate şi cred că am jucat bine”, a fost una din concluziile Şarapovei după victoria lejeră în faţa canadiancei. 

Jucătoarea originară din Rusia a declarat că nu se gândea că Halep nu o să câştige acel meciul cu Makarova. Totuşi, Şarapova a precizat că Ekaterina Makarova făcut un meci bun din punct de vedere calitativ.

În semifinală, locul 2 WTA o întâlneşte pe Makarova, ccorul întâlnirilor directe fiind de 5-0 în favoarea fostei ocupante a primului loc WTA.

Maria Şarapova are în palmares un titlu al Australian Open în 2008. În plus,  a fost finalistă în 2007 şi 2012. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite