Australian Open 2015. Cine este Jarmilla Gajdosova, jucătoare pe care Halep o va întâlni în turul 2 la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Australianca Jarmilla Gajdosova, locul 62 mondial
Australianca Jarmilla Gajdosova, locul 62 mondial

Australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, s-a calificat în turul secund la Australian Open, după ce a învins-o în turul inaugural, scor 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA. În turul următor, Gajdosova va fi adversara Simonei Halep.

Jarmilla Gajdosova e o jucătoare născută în Slovacia, la Bratislava, dar naturalizată de Australia în 2009. În vârstă de 27 de ani, după victoria obţinută împotriva Alexandrei Dulgheru, Gajdosova s-a calificat în premieră în turul secund al unui turneu de Grand Slam. Australianca va fi adversara Simonei Halep în faza următoare, cele două jucătoare urmând să se întâlnească pentru prima dată în circuitul WTA.

Gajdosova, aflată acum pe locul 62 mondial, a avut vârful de formă în 2011, atunci când cea mai bună clasare în ierarhia WTA a fost locul 25. Ea este jucătoare de mână dreaptă, câştigând în cariera sa două titluri WTA şi un titlu la dublu. Suprafaţa de joc de care se simte cel mai bine este terenul hard, iar loviturile favorite sunt cele executate cu backhand-ul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite