Astra Giurgiu, în viziune lui Ioan Niculae: „Mercenari externi şi români care pun suflet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kehinde Fatai FOTO: Răzvan Păsărică
Kehinde Fatai FOTO: Răzvan Păsărică

Victoria cu emoţii a Astrei, 2-1, cu Pandurii, într-un meci în care gorjenii au irosit câteva ocazii importante, l-a enervat cumplit pe Ioan Niculae. Patronul Astrei i-a certat pe elevii lui Isăilă, mai ales pe Fatai.

„Cred că am asistat la unul dintre cele mai slabe meciuri pe care echipa mea le-a jucat pe acest nou stadion de la Giurgiu. Au intrat pe vîrfuri şi au crezut că pot învinge doar cu numele. Oaspeţii ar fi meritat victoria. Fatai a revenit la echipă infatuat. Acum e mare fotbalist, deşi a măturat banca la Brugges. Am la echipă mercenari externi şi români care pun suflet. Sunt doi, trei jucători care încearcă să strice atmosfera. Unul dintre ei este Fatai, iar celălalt este un fundaş central. De acum încolo, băieţii mei să uite cuvîntul primă. Nu poţi să pleci cu capul în pămînt după umilinţa de la Zagreb“, a spus Ioan Niculae, potrivit GSP.

Atacantul nigerian Kehinde Fatai (24 de ani) a revenit la Astra în această vară, după un împrumut la FC Brugges, unde n-a evoluat decât în opt meciuri. 

N-a jucat în meciul cu Pandurii şi nici fundaşul central francez cu origini tunisiene Ben Youseff, celălalt jucător la care a făcut referire Ioan Niculae. 

Astra a învins-o duminică pe Pandurii, scor 1-2, după ce oaspeţii conduceau la pauză cu 1-0. Golurile giurgiuvenilor au fost reuşite în repriza secundă, de Joaozinho (73) şi Bukari (89). 

Vezi şi 

„Românul“ Kehinde Fatai a „murit“ înainte de a se „naşte“: a plătit pentru ce a făcut între 2009 şi 2012

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite