Aşa arată selecţionerul ideal al României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portretl robot al antrenorului perfect
Portretl robot al antrenorului perfect

Click! a făcut portretul-robot al selecţionerului perfect pentru prima reprezentativă a României. E o combinaţie între cei mai valoroşi tehnicieni români.

Ratarea calificării la Mondialul din Brazilia i-a adus selecţionerului Victor Piţurcă un val uriaş de contestatari. I s-a cerut să plece de la prima reprezentativă, fanii - atât oameni din lumea fotbalului, cât şi microbişti de rând - fiind nemulţumiţi de rezultate, dar şi de modul în care se exprimă echipa naţională.

Selecţionerul perfect pentru România ar trebui să fie o combinaţie între Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Emeric Ienei, Ladislau Bölöni, Laurenţiu Reghecampf, Cosmin Olăroiu şi Victor Piţurcă.

De la fiecare am ales câte o caracteristică puternică a personalităţii lor. Naţionala are nevoie de o strategie pe termen lung şi de cineva capabil să o facă: cel mai bun exemplu,"Il Luce".

Mergând mai departe, ochii potriviţi ar fi ai lui Dan Petrescu - nu culoarea, ci viziunea lui despre joc! Ladislau Bölöni îi „împrumută" selecţionerului ideal nasul - şi asta pentru că are fler la jucători şi nu se teme să risşte cu tinerii pe care-i descoperă.

De la Emeric Ienei am putea „lua" urechile - capacitatea de a asculta, înţelepciunea. Gura lui Laurenţiu Reghecampf este cea mai potrivită, pentru modul în care reuşeşte să-şi mobilizeze jucătorii, iar personalitatea lui Cosmin Olăroiu ar întregi „tabloul". Pentru ca totul să fie perfect, avem nevoie de norocul proverbial al actualului selecţioner, Victor Piţurcă.

antrenor FOTO click.ro
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite