Argentina, zguduită: Messi nu mai vine la naţională! Anunţ apocaliptic privind viitorul primei reprezentative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 31 de ani, Lionel Messi a câştigat tot ce se putea la nivel de cluburi şi în plan personal, însă n-are niciun trofeu cu Argentina la nivel de seniori.

Lionel Messi a sperat să câştige Mondialul din 2018 cu Argentina, însă nu numai că n-a realizat acest obiectiv, dar a părăsit competiţia în optimi şi a şi rămas fără gol marcat în fazele eliminatorii ale competiţiei.

De acum, e clar că visul câştigării Mondialului ţine mai degrabă de un miracol, în condiţiile în care, în 2022, Messi va avea 35 de ani. Şi, oricum, până atunci, starul Barcelonei a luat o decizie radicală: s-a retras temporar de la prima reprezentativă!

Messi nu va juca în ultimele două partide ale „pumelor“ din acest an, cu Guatemala (7 septembrie) şi cu Columbia (12 septembrie), ambele amicale. 

Această decizie adânceşte criza de care e lovită naţionala Argentinei la cârma căreia se află, deocamdată, un antrenor interimar, Lionel Scaloni. 

În acest context, fostul internaţional bulgar, Hristo Stoichkov, a oferit o declaraţie apocaliptică pentru argentinieni. „Dacă îl scoatem mâine din acea echipă pe Lionel Messi, Argentina nu va mai câştiga un meci în următorii trei ani“, a declarat Stoichkov pentru „Ole“, citat de Digi Sport.

Din 2005 până acum, Messi a strâns 128 de selecţii şi 65 de goluri pentru naţionala Argentinei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite