„Apocalipsa acum“: incendii și revolte stradale după ce Santos, clubul lui Pele, a retrogradat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Santos, club legendar la care au strălucit Pele şi Neymar, va evolua pentru prima oară în liga secundă, în sezonul viitor, după ce s-a clasat pe locul 17 în urma eşecului suferit pe teren propriu în partida cu Fortaleza (1-2).

Disperare pentru fanii celor de la Santos
Disperare pentru fanii celor de la Santos

Această retrogradare are loc la mai puţin de un an de la decesul triplului campion mondial brazilian Edson Arantes do Nascimento "Pele", pe 29 decembrie 2022. Retrogradarea echipei Santos a declanșat o veritabilă revoltă stradală în Brazilia, imaginile de mai jos fiind elocvente:

Daca Santos a înregistrat o contraperformanță istorică, în schimb, Palmeiras a cucerit al 12-lea său titlu de campioană a Braziliei la fotbal, al doilea consecutiv. În ultima etapă a sezonului, Palmeiras s-a mulţumit cu un rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul formaţiei Cruzeiro Belo Horizonte pentru a intra în posesia titlului.

Endrick (17 ani), noua stea în devenire a fotbalului brazilian, a deschis scorul pentru Palmeiras, în minutul 21, gazdele egalând în repriza secundă prin Nikao (80). Echipa "verdao" a încheiat sezonul cu 70 de puncte, două în plus faţă de Gremio Porto Alegre, echipa atacantului uruguayan Luis Suarez, care a înscris o dublă la ultimul său meci în Brazilia, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, împotriva formaţiei Fluminense (3-2).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite