Anglia ia constelaţia de tulpini peste picior: Asistenţă şocantă la a doua semifinală Euro 2020 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anglia

La începutul săptămânii, premierul Boris Johnson a făcut o declaraţie care explică ce s-a întâmplat, marţi şi miercuri, la Londra, la cele două partide din cadrul turneului final.

După un an în care s-a strigat „Stăm acasă, salvăm vieţi“, acum, când COVID-19 vine, zilnic, cu o altă mutaţie, nimeni nu mai vrea să audă de aşa ceva. De aici, şi declaraţia lui Boris Johnson, în cadrul conferinţei în care acesta a anunţat că, începând din 19 iulie, Marea Britanie va renunţa la toate restricţiile pandemice.

„Din 19 iulie, englezii trebuie să-şi folosească propria judecată, pentru a atenua riscul infecţiilor cu COVID-19“, a anunţat Johnson. Altfel spus, cine vrea să stea acasă, considerând că aşa va salva vieţi, n-are decât să ia această decizie. Pentru ceilalţi, există opţiunea de a-şi trăi viaţa, aşa cum îşi doresc.

Pornind de aici, Anglia a stabilit, marţi şi miercuri, două recorduri succesive de asistenţă, la Euro 2020. După ce 57.811 oameni au fost în tribunele „Wembley“, la semifinala dintre Italia şi Spania, la doar 24 de ore distanţă şi acest record a fost doborât.

Pentru că, miercuri seară, 64.950 de oameni s-au înghesuit în tribunele arenei londoneze, dintre care 8.000 de danezi! Fără măşti şi fără a ţine cont de normele distanţării fizice.

Iar când cifra de asistenţă a fost anunţată pe stadion, comentatorul postului ESPN a exclamat: „Cu siguranţă, sunt peste 65.000 de oameni aici. Pentru că mă uit în jur şi aproape că nu sunt locuri goale“.

Capacitatea oficială a stadionului „Wembley“ e de 90.000 de locuri.

IATĂ CUM AU ARĂTAT TRIBUNELE STADIONULUI WEMBLEY

Wembley
Wembley

IATĂ CUM AU SĂRBĂTORIT ENGLEZII CALIFICAREA ÎN FINALA EURO 2020

CITEŞTE ŞI:

Tulpina indiană se culcă devreme, la Londra: Record de asistenţă la Euro 2020, la meciul Italia - Spania

Cataclismul care n-a mai venit: Câţi oameni au luat COVID după meciurile Euro 2020, la Bucureşti

Euro 2020, ultimele partide

Semifinale

*Marţi, Londra: Italia - Spania 1-1 (4-2 după loviturile de departajare)

*Miercuri, Londra: Anglia - Danemarca 2-1 (după prelungiri)

Finala

*Duminică, 11 iulie, Londra, ora 22.00: Anglia - Italia

Pro TV transmite Euro 2020 în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite