Angajare condiţionată de testul anti-COVID: Anunţul făcut de o echipă din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga I a „reuşit“ performanţa de a schimba antrenorii şi în perioada în care nu s-a jucat niciun meci, din cauza pandemiei!

Mai întâi, a fost plecarea lui Corneliu Papură de la Craiova, enervat de faptul că finanţatorul Mihai Rotaru ia în calcul aducerea lui Edward Iordănescu pe bancă, din sezonul viitor. Papură a fost înlocuit repede de italianul Cristiano Bergodi. 

Iar la Mediaş tot un conflict între antrenor şi conducere a dus la o schimbare făcută pe ultima sută de metri, înainte de reluarea meciurilor. Nemulţumit că jucătorii sunt neplătiţi şi că oficialii nu reuşesc să redreseze situaţia, din punct de vedere financiar, Edward Iordănescu a plecat. Şefii clubului s-au mişcat însă repede şi l-au înlocuit deja cu Duşan Uhrin jr. Cehul de 52 de ani revine în Liga I, după ce a încheiat conturile cu Dinamo, în luna martie.

Mutarea a fost confirmată de preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean. Acesta a explicat că noul antrenor se va alătura echipei, după ce se va dovedi că n-are COVID-19: „Trebuie să aibă două teste făcute, ca să poată să intre în contact cu echipa. Noi am făcut trei teste în 14 zile, toată Liga I e sănătoasă. Am reziliat pe cale amiabilă cu stafful lui Edi (n.r. - Edward Iordănescu). Continuăm pe altă linie, pentru că noi chiar putem să pregătim un lot competitiv pentru sezonul care vine“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite