Andreescu, irezistibilă: Bianca e în finala de la US Open după un meci formidabil. Când şi cu cine va juca pentru trofeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canadianca de doar 19 ani şi-a continuat parcursul istoric la Flushing Meadows cu o altă confruntare sufocantă, dar cu final fericit.

Bianca Andreescu (15 WTA) a devenit prima jucătoare din Canada ajunsă vreodată în finala de la US Open! Iar asta în stil de mare campioană, la prima ei participarea pe tabloul principal de la Flushing Meadows!

În noaptea de joi spre vineri, „Bibi“ a făcut furori pe „Arthur Ashe“: 7-6, 7-5 cu Bencic (12 WTA). În primul set, Andreescu a irosit o minge de 6-4, dar, ulterior, a zburdat pe teren în tiebreak: 7-3.

Setul doi a fost formidabil! Bencic a condus cu 4-1 şi cu 5-2, scor de la care Andreescu a legat cinci game-uri consecutive pentru a-şi adjudeca prezenţa în finală după două ore şi 15 minute: 7-5.

În ultimul act, sâmbătă (ora 23.00, Eurosport), Andreescu o va întâlni pe Serena Williams (8 WTA). Cele două s-au duelat, de curând, în finala de la Cincinnati, însă Serena s-a retras la scorul de 3-1 în primul set pentru adversara ei, suferind o accidentare.

Bianca Andreescu se află acum pe locul 8 WTA în ierarhia virtuală. Dacă va câştiga finala de la US Open 2019, ea va urca pe 5, peste Simona Halep!

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Andreescu, noua regină: Bianca a dezvăluit când a realizat că e pregătită să joace la cel mai înalt nivel

Andreescu, rămasă fără cuvinte: Prima ei reacţie după o performanţă neatinsă de nimeni de 22 de ani!

Serena - Svitolina, meciul unei surprize de proporţii: Prima semifinală de la US Open s-a încheiat cu un rezultat zdrobitor

Bianca Andreescu, pierdută de România: Cum a fost gonită familia ei din ţară pe când copilul avea 8 ani

EXCLUSIV Primul antrenor al Biancăi Andreescu dă verdictul: „Are mentalul mai puternic decât cel al Simonei Halep“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite