Anca Bucur a câştigat al treilea titlu mondial. Este Miss Fitness America 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Bucur
Anca Bucur

Românca Anca Bucur este Miss Fitness America 2015 la categoria profesionişti, după ce a câştigat concursul Miss Fitness America 2015.

Având în palmares alte două titluri mondiale, Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, a câştigat un nou titlu mondial. Ea a participat la Campionatul Mondial “Fitness America 2015” din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitness-ului şi a convins juriul printr-un exerciţiu dinamic, executat impecabil pe ritmuri populare româneşti şi având o temă la fel de românească, personajul “Dracula”.
   

“Este rezultatul întregii mele munci, de la început şi până acum. O realizare pe care am dus-o până la capăt pentru că nu m-am abătut de la program şi nu am renunţat atunci când am vrut să o fac. Mi-am promis că voi consuma toate zilele mele cu bucurie, entuziasm, bunătate şi calitate. Sunt un om echilibrat. Herbalife face parte din programul meu alimentar şi le mulţumesc pentru susţinere. Echipa lui Cătălin Botezatu a acceptat provocarea de a-mi face costumele de concurs. Au făcut o treabă minunată şi le sunt recunoscătoare!”, a declarat Anca Bucur pe blog-ul său.

bucur

Ambiţioasă şi pasionată de sport, la 28 de ani Anca Bucur reprezintă performanţa fitness-ului românesc: “Am ales să concurez în America deoarece îmi place calitatea competiţiilor şi faptul că federaţia este una naturală. În sensul în care nu sunt permise nici un fel de suplimente interzise. Sănătatea este pe primul loc!”
“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiţii de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenţi din toată lumea.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite