Americanii, alături de Halep: Simona, descrisă superb în lupta ei pentru dreptate

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani, 34 WTA) stă pe tușă de peste 8 luni și a ajuns în această situație, nefiind nici măcar audiată deocamdată, din cauza unei greșeli de abordare pe care Adevărul a arătat-o aici, făcând o paralelă cu cazul de dopaj în care a fost implicată rusoaica Maria Șarapova.

Halep

Până să vedem cum se va derula această poveste, cu „Simo“ în prim-plan, astăzi, în susținerea româncei s-a lansat și o petiție online, promovată și de Federația Română de Tenis. Și Halep nu e sprijinită doar pe plan intern. Antena Sport a prezentat un articol de pe site-ul tennisworldusa.org, în care autorul face o descriere superbă pentru Simona, în tentativa ei de a-și demonstra nevinovăția.

Ce s-a scris despre Simona Halep?

*Cariera Simonei Halep e în pericol, dar ea are puterea să lupte. Totul a început la US Open. Cariera unei jucătoare puternice din România e supusă riscului. Suspendarea pentru dopaj, la care se adaugă şi noile acuzaţii, ar putea să reprezinte o lovitură dură pentru moralul oricărui jucător.

*Dar e un singur lucru de spus. Simona e o luptătoare, un superstar, care a fost capabilă să treacă prin multe momente dificile. Aşa a păţit şi în înfrângerile din finalele de Grand Slam. Alte jucătoare poate n-aveau puterea să meargă apoi până la final. Dar Simona a făcut asta. A câştigat Wimbledon şi Roland Garros, cele mai importante turnee din istoria tenisului. Dintr-o situaţie de acest gen, doar Simona poate fi capabilă să revină.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite