Am câștigat și al doilea meci cu Ucraina. Româncele le-au surclasat pe susținătoarele țării vecine GALERIE FOTO

0
Publicat:

România a debutat perfect și totodată neașteptat la Euro 2024, cu o victorie clară și convingătoare contra Ucrainei, 3-0. Chiar dacă a fost dominată teritorial, echipa lui Edi Iordănescu nu le-a lăsat nicio șansă adversarilor în 80 de minute, timp în care vedetele naționalei vecine nu au șutat niciodată pe poarta lui Florin Niță. 

După partidă, fanii României ai rămas minute bune în tribune, ca să sărbătorească victoria alături de jucători, apoi o parte au mers în centrul Munchenului, unde au ”ocupat” Marienplatz și localurile din zonă. S-a cântat și s-a strigat încontinuu, la ”acțiune” participând o mulțime de fete și femei care s-au bucurat nespus de evoluția senzațională a elevilor lui Edi Iordănescu.

Ucrainencele n-au reușit să-și ajute naționala la meciul cu României. Foto Getty images
Ucrainencele n-au reușit să-și ajute naționala la meciul cu României. Foto Getty images

Prilej să vă oferim o selecție de fotografii cu frumoasele susținătoare ale naționalei României de la meciul de la Munchen, care au câștigat clar ”meciul” cu omoloagele lor din Ucraina. Nu că n-ar fi și ele frumoase, dar bucuria unei victorii și-a lăsat amprenta asupra chipului fetelor noastre.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite