Alt scandal sexual în Albion. Rooney a călcat şi el pe bec!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După celebrele scandaluri sexuale din interiorul naţionalei engleze, în care au fost implicaţi John Terry, Ashley Cole sau  Peter Crouch, i-a venit rândul şi lui Wayne Rooney să apară pe prima pagină a tabloidelor britanice.

Ziarul „News of the world" a dezvăluit ieri că vârful lui Manchester United s-a întâlnit anul trecut de şapte ori cu o prostituată de 21 de ani pe nume Jenny Thompson, într-un hotel din Londra, taman când soţia sa Coleen era însărcinată cu primul lor copil, Kai Wayne. „Mi-a trimis mesaje pe telefon şi m-a plătit cu foarte mulţi bani! Nu părea afectat ca-şi înşală nevasta!", le-a dezvăluit tânăra damă de companie ziariştilor englezi.

Iertat de Capello

Rooney a plătit 1.200 de lire pentru fiecare escapadă extra-conjugală, printre care s-a numărat şi o partidă de sex în trei, mai dezvăluie sursa menţionată. BBC a anunţat că atacantul de 24 de ani al lui Manchester United va face totuşi deplasarea alături de naţionala Angliei în Elveţia, pentru meciul de mâine din preliminariile Euro 2012, în pofida acestui scandal. Rooney a arătat o formă extraordinară în primul meci, cu Bulgaria, pasând de trei ori decisiv şi contribuind şi la cel de-al patrulea gol al naţionalei Albionului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite