Alexandru Maxim reacţionează după ce a fost lăsat în afara lotului pentru EURO: "Eu am coloană vertebrală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

Alexandru Maxim este numele cel mai important pe care Anghel Iordănescu l-a tăiat de pe lista fotbaliştilor convocaţi la EURO.

Mijlocaşul de 25 de ani al lui VfB Stuttgart a scris pe Facebook: 

”Nu aş fi scris aceste rânduri, însă am fost plăcut surprins de sutele de mesaje pozitive primite în tot acest scurt timp. Vreau doar să precizez că am fost foarte mândru şi privilegiat în acelaşi timp că am putut ajuta echipa naţională să se califice la Campionatul European. În aceeaşi ordine de idei, aş vrea să spun că sunt foarte mândru de tot ce am realizat în ultimii ani, lucruri pe care le-am realizat muncind şi făcând foarte multe sacrificii.

Însă consider că în viaţă sunt alte lucruri mai importante decât fotbalul. Unul dint ele, de care sunt cel mai mândru, e modul în care am fost educat şi crescut de familia mea. Nu voi înceta niciodată să am coloană vertebrală indiferent de persoanele cu care voi vorbi şi situaţiile în care mă voi afla. Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Închei prin a le ura baftă colegilor mei la Campionatul European, iar acelor persoane care sunt satisfăcute de faptul că eu nu voi fi acolo le doresc multă sănătate şi sper, cu toată sinceritatea, să aibă parte măcar o dată în viaţă de satisfacţiile pe care le-am avut eu făcând ceea ce iubesc.

Cu respect, Alexandru Maxim!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite