Achiziţii de umplutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ronny Levy intenţionează să titularizeze doar doi fotbalişti aduşi în această vară în partida cu Oţelul, de duminică, din Supercupa României. Cea mai mare dezamăgire a celor două cantonamente este olteanul Mihai Costea, fotbalist adus de la Universitatea Craiova în schimbul a 1,4 milioane de euro.

A mai rămas doar o săptămână până la debutul noului sezon fotbalistic în România, iar Ronny Levy nu este deloc mulţumit de modul în care s-au prezentat elevii săi în amicalele verii.

Dintre noile achiziţii, doar un singur jucător l-a mulţumit pe deplin pe tehnicianul de 45 de ani: brazilianul Leandro Tatu. În afara atacantului de 29 de ani, un singur nou-venit se va mai regăsi printre titularii pe care Levy intenţionează să-i trimită în teren în meciul cu Oţelul, din 17 iulie. Este vorba de fostul atacant al Unirii Urziceni, Raul Rusescu.

„Nu-l las pe Becali să-l distrugă şi pe Florin"

Tânărul de 23 de ani a avut evoluţii oscilante în amicale, dar va profita de faptul că Steaua a renunţat în această pauză competiţională la toţi cei şase atacanţi din returul sezonului trecut: Marius Bilaşco, Nicolae Dică, Marius Onofraş, Romică Surdu, Lucian Burdujan şi  Maicon de Oliveira.

Dacă Liviu Băjenaru şi Dorinel Popa nici n-au fost luaţi vreodată în calcul, probabil, pentru un post de titular, iar Gabriel Matei nu este încă complet recuperat în urma unei accidentări, Mihai Costea a fost doar o cruntă dezamăgire în perioada de pregătire, evoluţiile şi atitudinea sa lăsând mult de dorit.

Jucătorul de 23 de ani a fost criticat şi de către Gigi Becali, fapt ce a stârnit furia patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu: „Nu mi se pare normal comportamentul lui Gigi Becali. Dacă‑l mai critică o dată, mi‑e teamă că-l distruge de tot pe Mihai. Aşa a făcut şi cu Andrei Ionescu. În aceste condiţii, este exclus ca şi Florin Costea să ajungă la Steaua! Nu vedeţi cum se comportă cei de acolo cu jucătorii?".

Transferurile roş-albaştrilor

Gabriel Matei  fundaş
Dorinel Popa  mijlocaş
Liviu Băjenaru  mijlocaş
Mihai Costea  atacant
Raul Rusescu  atacant
Leandro Tatu  atacant

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite