Achim, fotbalistul anchetat pentru implicarea în pariuri, șantajat de fosta iubită. El s-ar fi autodenunțat la FRF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Achim, fotbalistul aflat în mijloculul unui uriaș scandal în Superligă, este anchetat de FRF pentru că fi pariat sume consistente, inclusiv pe meciurile propriei echipe, lucru interzis de regulament.

Cosmin Achim e protagonistul celui mai nou scandal din fotbalul românesc. Foto Sportpictures
Cosmin Achim e protagonistul celui mai nou scandal din fotbalul românesc. Foto Sportpictures

Inițial, s-a spus că iubita lui Cosmin Achim ar fi declanșat investigația, după ce a trimis către FRF mai multe mesaje primite de la acesta în care erau detaliate bilete de pariuri, dar și problemele cu clanul Văncică.

Conform gsp, care citează o sursă apropiată de fotbalist, fundașul proaspăt plecat de la Petrolul se afla de patru într-o relație cu o româncă stabilită în Franța. Când aceștia s-au despărțit, fosta parteneră i-a cerut lui Cosmin 50.000 de euro, bani pe care cei doi i-ar fi cheltuit pe vacanțe în perioada în care formau un cuplu.

Două meciuri, cercetate de FRF

Cum fotbalistul nu dispunea de suma cerută de fosta iubită, care începuse să-l amenințe cu divulgarea legăturilor sale cu jocurile de noroc, Cosmin Achim ar fi făcut plângere la poliție și s-ar fi autodenunțat la FRF.

Ca să scape de șantajul iubitei și pentru ca FRF să nu afle despre faptele sale de la altcineva, Achim a preferat să fie el cel care prezintă cazul. Bineînțeles, mai ”cosmetizat”. El a indicat două meciuri pe care fotbalistul ar fi pariat. Este vorba despre Voluntari - Clinceni 3-3, în care Cosmin a și înscris, precum și un meci Academica Clinceni - Rapid, în care a mizat pe victoria giuleștenilor, ceea ce s-a și întâmplat. La dosar ar exista poze cu biletele de pariuri, plasate chiar de ex-partenera jucătorului.

Pentru a o determina să-i trimită diverse sume din Franța, Cosmin Achim ar fi mințit-o pe aceasta spunându-i că împrumuta bani de la cămătari.

Deși într-un alt caz, Mihai Voduț a luat doi ani de suspendare, Cosmin Achim poate scăpa cu o suspendare minimă, de o singură lună, au indicat surse din cadrul Comisiei de Integritate a FRF.

Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfășurare în acest caz și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta”, a spus Cosmin Achim, pentru ProSport.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite