Accidentarea lui Rooney a pus Anglia "pe jar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney
Rooney

Cel mai important marcator al lui United şi al naţionalei Albionului „s-a rupt" în sfertul de finală din Liga Campionilor în meciul cu Bayern, ratând cel puţin două meciuri importante: cu Chelsea şi returul cu bavarezii.

Este cea de-a 12-a accidentare majoră din cariera lui Rooney, care a venit după o fază care nu anunţa mare lucru. Un simplu contact de joc cu Gomez l-a ţintuit secunde bune pe Rooney la pământ, urlând de durere. La faza imediat următoare, croatul Ivica Olic a marcat pentru Bayern golul victoriei, făcându-l pe Sir Alex Ferguson să-şi pună mâinile în cap: era un final de meci dezastruos!

Nemţii nu mai au emoţii

Starul englez s-a întors acasă cu glezna imobilizată şi astăzi va efectua un nou control medical. Cert este că problemele pe care le traversează Rooney au afectat imediat şi cele mai importante case de pariuri, cota Angliei scăzând de la 5-1 la 6-1 la câştigarea Campionatului Mondial din Africa de Sud. Totuşi, se pare că accidentarea lui Wayne nu se va întinde atât de mult, doctorii preconizând o lună de repaus.

Imediat ce a aflat că Rooney ratează meciul retur, antrenorul lui Bayern a declarat. „Fără Rooney am scăpat de emoţii pentru meciul retur. Este cel mai bun jucător al lui United. Şansele noastre au crescut acum enorm", crede Van Gaal. Un alt olandez, portarul lui Manchester, Van der Saar e de altă părere. „Ne calificăm şi fără Rooney", a spus „bătrânul" de 39 de ani din poarta lui United.

Sferturile Ligii Campionilor

Bayern - Manchester United 2-1
Ribery 77, Olic 90 / Rooney 2
Lyon - Bordeaux 3-1
Lisandro 10, 77, Bastos 32 / Chamakh 14
-Returul are loc pe 7 aprilie
-Meciurile Arsenal - Barcelona şi Inter Milano - ŢSKA Moscova s-au disputat după închiderea ediţiei.

Sferturile Ligii Europa

Fulham - Wolfsburg 22:05
Hamburg - Standard 22:05
Valencia - Atlético 22:05
Benfica - Liverpool Sport.ro, 22:05
-Returul are loc pe 8 aprilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite