A trecut barajul de Mondiale, ne-am întors la mocirla Ligii I: „Reghe“, ironii ieftine la adresa echipelor cu care joacă în campionat şi un discurs arogant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

„Dubla“ cu Grecia n-a trimis România la CM 2014, dar, măcar pentru o perioadă, am uitat de mizele mici care există în competiţia internă. Acum, când play-off-ul a trecut, Laurenţiu Reghecampf a uitat că echipa sa e ciuca bătăilor în Liga Campionilor.

Unul dintre cei mai vocali critici ai lui Victor Piţurcă, Laurenţiu Reghecampf a devenit, brusc, tăcut, după ce România a prins barajul pentru Mondialul din 2014. Bineînţeles, după eliminarea tricolorilor, „Reghe“ a reapărut în peisaj, într-o emisiune-maraton la „Fanatik“.

Pe lângă faptul că şi-a făcut lobby, în speranţa că îl va înlocui pe Piţurcă la cârma naţionalei, tehnicianul de 38 de ani a coborât, iarăşi, nivelul discuţiei, bajocorind adversarele din campionat. Din păcate, a omis faptul că Steaua a fost călcată în picioare în grupele Ligii Campionilor, după ce a dat de echipe adevărate.

Ce a spus?

„Anul trecut, nu am fost luaţi în seamă cum suntem acum. Toată lumea vrea să ne bată, au motivaţie incredibilă, jucătorii adverşi mor pe teren în partidele cu noi. Obsesia tuturor e să bată Steaua. Până acum, n-a reuşit nimeni. Unii se mândresc că pierd la un singur gol împotriva noastră“, şi-a început „Reghe“ discursul la „Fanatik“.

A negat evidenţa: ajutorul arbitrilor

„Adevărul“ a scris, de curând, cum Steaua a luat opt din cele 29 de puncte strânse până acum în Liga I, exclusiv datorită greşelilor de arbitraj de care a beneficiat.

În stilul său caracteristic, Reghecampf a negat această realitate, nu înainte de a-şi mai lăuda echipa. „Mulţi spun că prima ligă e slabă. Dar vezi ce se întâmplă oriunde joacă Steaua. Stadioanele se umplu, biletele sunt de două ori mai scumpe, oamenii iubesc din ce în ce mai mult Steaua. Noi suntem foarte mulţumiţi pentru că vin 30.000 de oameni în tribune. Obsesia tuturor adversarilor e aceea de a bate Steaua. Chiar dacă s-a scris că ne ajută arbitrii, Steaua n-are nevoie de ajutorul nimănui“, a afirmat tehnicianul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite