30.000 $, un bilet la meciul în care LeBron James va doborî recordul de puncte din istoria NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar cinci zile înaintea meciului dintre Los Angeles Lakers şi Oklahoma City Thunder, la care se aşteaptă ca starul LeBron James să doboare recordul all-time de puncte înscrise în NBA, campionatul profesionist nord-american de baschet, un bilet pentru a asista in direct la acest moment istoric, chiar de la marginea terenului, a ajuns să coste 30.208 dolari, informează EFE.

Potrivit datelor furnizate de StubHub, un portal de referinţă pentru revânzarea legală în SUA, biletul respectiv pentru a asista la record - dacă previziunile sunt îndeplinite şi James nu se accidentează între timp -, de la doar câţiva metri distanţă de teren, are cel mai ridicat preţ dintre tichetele disponibile în acest moment pe acest website.

Biletul în sine costă 23.660 de dolari, dar la această sumă se adaugă peste 6.500 de dolari ca taxe de administrare.

Mai are 63 de puncte până la Kareem Abdul-Jabbar

Pe de altă parte, cel mai ieftin bilet dintre cele care sunt de vânzare pe StubHub se ridica la 386 de dolari (inclusiv cheltuielile), în sectorul 306, care se află în colţul de sus al arenei din Los Angeles.

LeBron James pășește în istoria NBA. Foto Getty images
LeBron James pășește în istoria NBA. Foto Getty images

"King James", care a marcat joi seară 26 de puncte în victoria obţinută în deplasare de Lakers în faţa formaţiei Indiana Pacers (112-111), se află acum la doar 63 de puncte de recordul legendarului Kareem Abdul-Jabbar (38.387 de puncte), distanţă pe care va avea ocazia să o reducă şi mai mult la partida de sâmbătă cu New Orleans Pelicans.

Cu o medie de 30,2 puncte pe meci de la debutul acestui sezon, LeBron James ar putea deveni cel mai bun marcator din NBA pe 7 februarie, la meciul Oklahoma City Thunder de la Los Angeles, sau două zile mai târziu, 9 februarie, când Lakers va juca tot pe teren propriu cu Milwaukee Bucks. La ambele partide urmează să fie prezent şi Kareem Abdul-Jabbar, conform unor surse din cadrul francizei californiene.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri