VIDEO Prinţul William, surprins în timp ce pare că o ignoră pe Ducesa Meghan. Filmarea a devenit virală: „E atât de trist să vezi că există neînţelegeri între ei“

0
0
Cuplurile regale au mers împreună spre biserica unde au asistat la slujba de Crăciun, însoţite de Prinţul Charles FOTO Guliver/Getty Images
Cuplurile regale au mers împreună spre biserica unde au asistat la slujba de Crăciun, însoţite de Prinţul Charles FOTO Guliver/Getty Images

După săptămâni în care presa a speculat relaţia tensionată dintre cuplurile regale, Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex au încercat să pună capăt zvonurilor şi au mers împreună la slujba de Crăciun. Totuşi, o filmare în care este surprins momentul în care Prinţul William pare că îşi ignoră cumnata este intens dezbătut în mediul online.

La îndemnul Reginei Elisabeta, ducesele Meghan şi Kate au încercat să spulbere zvonurile potrivit cărora nu s-ar înţelege şi au făcut front comun cu ocazia festivităţilor de Crăciun, părând extrem de apropiate. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre fraţii William şi Harry, care în mod neobişnuit au fost foarte distanţi şi au evitat complet contactul vizual şi verbal. 

O dovadă a tensiunilor dintre cele două cupluri regale este însă o filmare care s-a răspândit rapid în mediul virtual şi în care pare că Prinţul William o ignoră pe Ducesa Meghan la ieşirea din Biserica St. Mary Magdalene, la finalul slujbei de Crăciun. 

În momentul în care cumnata sa se întoarce către el şi încearcă să iniţieze o conversaţie, William evită contactul vizual, nu îi răspunde şi, în schimb, se arată foarte preocupat să îşi aranjeze fularul. În plus, acesta se distanţează de Meghan. 

        Vezi această postare pe Instagram                   🎄⭐️| December 25 | 2018 | the royal family arrives for Christmas morning church service at St Mary Magdalene 🎄⭐️♥️ #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princewilliam #duchessofcambridge #meghanmarkle #replikate #royalfamily #brunette #womancrush #loveher #princess #queen #theprincess #britishroyals #princesscatherine #catherinemiddleton #duchesscatherine #duchesskate #buckinghampalace #buckingham #redcoat #london #theroyals #hairgoals #iloveherhair #styleicon #princeLouis #merrychristmas O postare distribuită de 𝔇𝔲𝔠𝔥𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 ℭ𝔞𝔪𝔟𝔯𝔦𝔡𝔤𝔢 (@katemiddletonvideos) pe Dec 25, 2018 at 5:49 PST

Pe lângă regretele exprimate de fanii monarhiei cu privire la tensiunile dintre „The Fab Four/ Cei patru fabuloşi“, aşa cum au fost denumite cuplurile regale, mulţi s-au întrecut în glume: „William: Lasă-mă să par ocupat. Meghan: Ce naiba? Nu contează...“, „Se pare că William este super obsedat de acea eşarfă“, „Ce naiba face? Cred că asta se întreabă şi Meghan“.

„E destul de trist că William a ales să o ignore pe Meghan. E evident că a încercat să-i spună ceva“, „E atât de trist să vezi că există neînţelegeri între ei când tot timpul s-au susţinut unul pe celălalt“, au fost câteva dintre reacţiile fanilor dezamăgiţi.

Presa britanică scrie de mai mult timp despre tensiunile apărute între cei doi prinţi. Pe de-o parte, Harry ar fi nemulţumit că fratele lui mai mare nu depune eforturi pentru ca proaspăta sa soţie să se simtă binevenită în familie, în timp ce William i-ar fi spus Reginei că nu consideră că fosta actriţă este o parteneră potrivită pentru fratele lui. 

În schimb, demonstraţia de unitate din partea duceselor vine după ce în ultimele luni au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora nu s-ar înţelege deloc, iar speculaţiile s-au înteţit după anunţul că Meghan şi Harry nu vor mai locui alături de Kate şi William începând de anul viitor.

Casa Regală încearcă să combată zvonurile şi a decis ca cei patru să-şi petreacă împreună Crăciunul, Ducii de Cambridge fiind nevoiţi să-şi schimbe planurile iniţiale.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite