VIDEO Lady Gaga, complet goală în ipostaze bizare, în scopul strângerii unor fonduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimic nu atrage atenţia unei lumi întregi mai bine decât o face nuditatea. Tocmai pe acest lucru a mizat şi excentrica Lady Gaga care, în scopul strângerii unor bani, apare într-un videoclip exersând practicile Marinei Abramović, o artistă de origine sârbă care explorează relaţia dintre interpret şi public, limitele corpului uman şi posibilităţile fără margini ale minţii, scrie „Daily Mail“.

În scopul strângerii unor fonduri pentru Institutul Marina Abramović, Lady Gaga, în vârstă de 27 de ani, apare alături de Marina Abramović (66 de ani), aşa-numita „bunică a artei de performanţă“, practicând „metodele“ prin care sunt testate limitele corpului uman. Metodele artistei de origine sârbă presupun „o serie de exerciţii concepute pentru a spori gradul de conştientizare a participanţilor cu privire la trăirile fizice şi mentale“.

Videoclipul începe cu artista câştigătoare a cinci Premii Grammy stând pe podea în timp ce cântă o singură notă muzicală timp de mai multe secunde, pe tot parcursul filmului. În marea majoritate a cadrelor, Gaga apare legată la ochi, mergând lent sau stând în diverse poziţii.

Pe numele real Stefani Germanotta, artista mai poate să fie văzută în costumul Evei mulându-se pe pietre. De asemenea, noile ei extensii de culoare neagră, sprâncenele albite şi noul pierce pot să fie observate. În scena de final, Gaga apare înconjurată de cristale albe.

Lady Gaga, complet goală în ipostaze bizare, într-un video postat online

Miercuri, Institutul Marina Abramović primisese donaţii în valoare de 228.000 de dolari din cei 600.000 de dolari, stabiliţi ca fiind obiectivul acestei campanii care mai durează încă 17 zile. În prezent, artista din Serbia colaborează cu Lady Gaga pe viitorul său album, ARTPOP, programat să apară în luna noiembrie a acestui an. Gaga plănuieşte să lanseze o nouă piesă, „Applause“, în cadrul MTV Music Awards, de pe 25 august, care va fi prima apariţie live a artistei de după intervenţia chirurgicală la şold, din februarie.

Recent, un alt artist, rapperul Jay-Z, a dansat alături de Marina Abramović în timpul filmărilor pentru noul său single, „Picasso Baby“, care au durat şase ore, la Pace Gallery din New York.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite