VIDEO Justin Bieber, eliberat pe cauţiune. Cântăreţul riscă să facă şase luni de închisoare şi să muncească 50 de ore în folosul comunităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interpretul hitului "Baby" ar putea primi o sentinţă de şase luni de închisoare. FOTO Reuters
Interpretul hitului "Baby" ar putea primi o sentinţă de şase luni de închisoare. FOTO Reuters

Solistul canadian în vârstă de 19 ani a părăsit închisoarea din Miami, după ce a fost arestat fiindcă a participat la un raliu, fiind sub influenţa drogurilor şi a alcoolului şi fără să aibă un permis de conducere valid. Bieber, care a recunoscut că a fumat marijuana, are carnetul suspendat şase luni, dar pedeapsa poate fi mai gravă.

Fiindcă fanii l-au aşteptat la ieşirea din închisoare, Bieber, deghizat într-un hanorac negru, cu gluga pe cap şi ochelarii de soare la ochi, s-a urcat pe capota maşinii şi i-a salutat. 

Joi, la 4.00, poliţia din Miami l-a reţinut pe Justin Bieber, aflat la volanul unui Lamborghini galben, pe o stradă rezidenţială, blocată de două vehicule SUV.

Deşi a opus rezistenţă, interpretul de muzică pop a fost arestat, împreună cu prietenul său, Khalil Amir Sharieff, şoferul unui Ferrari roşu. Avocatul apărării, Roy Black, a negociat o cauţiune de 2.500 de dolari pentru Bieber şi de 1.000 pentru colegul său.

Raymond Martinez, şeful poliţiei din Miami, a declarat că Bieber a avut un comportament conflictual şi a folosit „cuvinte alese“ când a fost arestat. Mai mult, tânărul avea un permis de conducere expirat şi a recunoscut că a fumat marijuana, a consumat medicamente pe bază de prescripţie medicală şi a băut o bere.

Martinez a mai spus că Sharieff, care la 3.07 a scris pe Twitter că îşi trăieşte viaţa şi se simte binecuvântat, se întrecea cu Bieber într-o cursă de maşini. Când poliţiştii au încercat să-l oprească pe cântăreţ, acesta i-a întrebat: „De ce dracu faci asta? Ce dracu am făcut? De ce mă opreşti? Nu am niciun rahat de armă“.

Bieber avea un miros de alcool, faţa congestionată şi ochii înroşiţi. Legea din Florida consideră că persoanele sub 21 de ani conduc sub influenţa substanţelor interzise dacă au o alcoolemie de sau peste 0,02%, nivel la care Bieber ar fi putut ajunge după numai o băutură.

image

Fiind la primul caz de acest fel, Bieber poate primi o sentinţă de şase luni, o amendă cuprinsă între 250 şi 500 de dolari şi 50 de ore în folosul comunităţii. Din cauza vârstei, idolul adolescentelor are automat permisul de conducere suspendat şase luni. Pentru că a participat la cursele de maşini, el ar putea primi o sentinţă de şase luni, o amendă de 500-1.000 de dolari, iar carnetul i-ar fi suspendat un an.

La începutul lunii, muzicianul cu peste 48 de milioane de fani pe Twitter a mai fost acuzat că a provocat daune importante în casa vecinilor, în care ar fi aruncat cu ouă. La momentul respectiv, el a mai ajuns la secţie, iar un amic din anturaj a fost arestat pentru posesie de droguri.

Fostul său bodyguard l-a dat în judecată, motivând că Bieber l-a lovit şi că îi datorează peste 420.000 de dolari pentru salariu şi ore suplimentare. Cazul va fi analizat la tribunalul din Los Angeles în februarie.


 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite