VIDEO Cât costă fericirea în cuplu.  Cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Madonna a pierdut 100 de milioane de dolari atunci când s-a despărțit de Guy Ritchie
Madonna a pierdut 100 de milioane de dolari atunci când s-a despărțit de Guy Ritchie

În lumea celebrităților, cele mai multe despărțiri sunt lungi, grele și costisitoare. Tom Cruise și Katie Holmes sunt una dintre excepțiile care confirmă regula: ei au ajuns însă la o înțelegere la nici două săptămâni de la anunțul divorțului.

Potrivit Associated Press, avocații actorilor au anunțat ieri că cei doi au semnat și un acord, care vizează, în mare parte custodia fiicei lor, Suri (6 ani). Deși termenii acordului sunt confidențiali, potrivit unor surse citate de TMZ, înțelegerea presupune că Tom Cruise și Katie Holmes vor împărți custodia fetiței, dar că aceasta va sta totuși mai mult cu mama sa.

Tom Cruise și soția lui au salvat timp, nervi și aproximativ un milion de dolari în cheltuieli de judecată și onorarii, alegând varianta rapidă a unei înțelegeri scrise în loc de un divorț la tribunal. Însă alte cupluri celebre nu au încheiat socotelile atât de repede. Pe lângă expunerea în tabloide, multe staruri au plătit, la propriu, o avere, pentru a pune capăt unui mariaj care nu mai mergea și au intrat, astfel, într-o listă a celor mai costisitoare divorțuri din showbiz, realizată de hellomagazine.com.


Rupert şi Anna Murdoch – 1,2 miliarde de dolari
Mogulul media Rupert Murdoch a avut cel mai costisitor divorț atunci câns s-a separat de cea de-a doua nevastă, Anna, după 32 de ani petrecuți împreună. Deşi bossul de la News Corporation i-a plătit fostei partenere 1,2 miliarde de dolari, acest aspect nu l-a împiedicat să-şi refacă viaţa pentru a treia oară. La doar 17 zile după divorţ, omul de afaceri s-a însurat cu Wendi Deng. 

Bernie Ecclestone şi Slavica Radici – 1,1 miliarde de dolari
Divorţul Bernie Ecclestone, investitor în Formula 1, i-a adus Slavicăi Radici titlul de cea mai bogată femeie din Marea Britanie. După o căsnicie de 24 de ani, fotomodelul din Croaţia a rămas cu 1,1 miliarde de dolari din averea cuplului, estimată la peste 3.5 miliarde de dolari.
Slavica a cheltuit aproape 19 milioane de dolari numai pentru nunta fiicei sale, Petra. ,,Am vrut să fiu sigură că nunta fetei mele se va desfăşura cât mai bine posibil“, a declarat Slavica.
 

Tiger Woods şi Elin Nordegren – 750 de milioane de dolari
Tiger Woods și modelul suedez  Elin Nordegren au fost căsătoriți timp de șase ani, perioadă în care jucătorul de golf a avut aventuri extraconjugale cu cel puțin 19 femei. Cei doi au încercat să-şi renegocieze contractul prenupţial pentru a continua relaţia, însă au eșuat. Sam şi Charlie, cei doi copii rezultaţi în urma căsătoriei, nu i-au împiedicat pe Tiger și soția lui să se despartă definitiv, situaţie din care suedeza Elin Nordegren a avut de câştigat 750 de milioane de dolari.


Mel și Robyn Gibson – 425 de milioane de dolari
Fosta soție a lui Mel Gibson a intentat divorț în 2009, după 31 de ani de mariaj, cu doar câteva luni înainte ca rusoaica Oksana Grigorieva (amanta starului) să o nască pe fiica actorului. Finalul căsniciei i-a adus lui Robyn nu doar 425 de milioane de dolari, ci și faima unuia dintre cele mai scumpe divorțuri din istoria Hollywoodului.

Neil și Marcia Diamond – 190 de milioane de dolari
După 25 de ani de căsnicie, cântărețul și compozitorul Neil Diamond nu a renunțat doar la partenera sa, ci și la o mare parte din avere.
,,Sunt fericit că fac asta. Ea este mama copilului meu cel mai mic și mi-a fost alături și la bine, și la rău. Marcia merită jumătate din averea mea“, a declarat artistul după despărțirea din 1996.
Averea înseamnă atât numerar, cât și două dintre cele mai costisitoare proprietăți: o casă în Beverly Hills și o reședință în Aspen, Colorado. ,,Îi doresc Marciei toată fericirea pe care o poate avea cu bani“, a declarat Neil.

Madonna şi  and Guy Ritchie – între 77 şi 100 de milioane de dolari
În urma căsătoriei cu regizorul britanic Guy Ritchie, Madonna a rămas cu doi copii, Rocco și David Banda (adoptat), dar şi 100 de milioane de dolari mai puțin din averea totală estimată la peste 770 de milioane. Jennifer Lopez și Marc Anthony - bilanț neestimatLa finalul relaţiei, fostul soţ a declarat: ,,Primul mariaj a reprezentat o perioadă frumoasă, nu regret, a fost o experienţă pozitivă. Am trăit ca într-un film pentru o lungă vreme“.

Steven Spielberg şi Amy Irving - 100 milioane de dolari
Regizorul Steven Spielberg a fost nevoit să-i plătească actriţei Amy Irging aproximativ 100 de milioane de dolari atunci când s-au separat.
Cei doi şi-au unit destinele în 1985, dar s-au despărţit 4 ani mai târziu. Steven a discutat sincer despre faptul că divorţul părinţilor săi l-a influenţat în luarea deciziei, dar pentru binele fiului său Max, a vrut să păstreze relaţia cu Amy în termeni buni.
Divorţul nu l-a împiedicat pe regizor să se însoare în 1991 cu actriţa Kate Capshaw şi să mai aibă încă cinci copii.

Harrison Ford şi Melissa Mathison – 90 de milioane de dolari
Deşi filmele l-au obişnuit pe Harrison Ford cu victoria, în urma divorţului de Melissa Mathison, actorul a pierdut 90 de milioane de dolari, după o relaţie de 18 ani.
Potrivit înţelegerii semnate, Ford i-a datorat soţiei nu doar o remuneraţie de 12 milioane de dolari, ci şi mai multe proprietăţi, dar şi drepturile de autor pentru producţiile pe care actorul le-a filmat în timpul mariajului.

Jennifer Lopez și Marc Anthony - bilanț neestimat
Când Jennifer s-a despărțit, în 1999, de cel de-al doilea soț al său, dansatorul Cris Judd, i-a plătit acestuia 15 milioane de dolari.Divorțul de cel de-al treilea soț, Marc Anthony, ar putea fi și mai costisitor întrucât că cei doi nu ar fi semnat un contract prenupțial, crezând că mariajul lor va dura pentru totdeauna.
Cu toate că deține un cont bancar estimat la 60 de milioane de dolari, Marc Anthony ar putea oricând să revendice o parte din averea fostei sale partenere, avere estimată la 125 de milioane de dolari. 

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver – bilanț neestimat
Cauza despărțirii lui Arnold Schwarzenegger de Maria Shriver a fost relația extraconjugală a actorului cu o menajeră și copilul rezultat în urma acestei legături. La un an după ce jurnalista americană Maria Shriver a semnat actul divorțului, partajul încă era în discuție.
Sursele apropiaților susțin că Arnie îi va oferi fostei soții o sumă impresionantă, iar conform legilor californiene cei doi și-ar putea împărți bunurile în valoare de 500-700 de milioane de dolari, strânse în cei 25 de ani de căsnicie.


Demi More și Ashton Kutcher nu și-au încheiat socotelile
Demi More era deja un superstar când s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, aflat la începutul carierei pe vremea aceea. Din acest motiv, se presupune că artista a semnat un contract prenupțial pentru a-și proteja averea. Totuși, în 2011, când cuplul s-a despărțit, lucrurile stăteau deja altfel. Cariera lui Demi era în derivă, în timp ce Ashton câștiga 1 milion de dolari pentru fiecare episod al sitcomului ,,Un bărbat și jumătate / Two and a Half Men“, iar investițiile bancare îi sporeau veniturile anuale cu 4 milioane de dolari.
Presa internațională estimează că actorii au acumulat o avere de 290 de milioane de dolari, care va fi împărțită la tribunal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite