Unde îşi petrec vedetele vacanţa: Thailanda, Caraibe şi Maroc, printre destinaţiile de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goerge şi Amal Clooney îşi petrec majoritatea vacanţalor în Italia, pe Lacul Como FOTO AP
Goerge şi Amal Clooney îşi petrec majoritatea vacanţalor în Italia, pe Lacul Como FOTO AP

Plaje exotice, case de vacanţă cu nu mai puţin de zece dormitoare, restaurante sofisticate şi mult lux – aşa arată sejururile starurilor de la Hollywood. „Adevărul“ vă prezintă destinaţiile preferate ale vedetelor internaţionale de top, dar şi ale preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, pe timp de vară.

Dacă preşedintele Statelor Unite ale Americii Barack Obama preferă să se relaxeze, alături de familie, în Hawaii, pe plaja Kailua, acolo unde a crescut, actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi petrec vacanţele la Castelul Miraval, din Franţa, proprietate pe care au achiziţionat-o contra sumei de 46 de milioane de dolari, în 2008.

Destinaţii precum Thailanda, Maroc şi Italia se numără şi ele printre cele mai luxoase locuri de vacanţă adorate de celebrităţi.

Beyoncé şi Jay-Z – The Hamptons, New York (SUA)Beyoncé şi Jay-Z FOTO Getty Images

Cântăreţii Beyoncé şi Jay-Z au închiriat o casă de vacanţă situată în The Hamptons (New York, SUA), pentru care plătesc lunar 366.278 de euro. Această destinaţie se află la un drum de numai două ore cu maşina de oraşul New York, iar printre principalele atracţii turistice se numără plajele cu nisip fin, resturantele de top şi magazinele cu haine de firmă, create de cei mai populari designeri vestimentari.

The Hemptons, New York FOTO „Daily Mail“

image

Michelle şi Barack Obama – Plaja Kailua, Hawaii

Michelle şi Barack Obama FOTO „Daily Mail“

image

Deşi cea mai mare parte a timpului şi-o petrece la Casa Albă din Washington D.C, preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, vizitează plaja Kailua din Hawaii, care este şi locul în care acesta a copilărit, ori de câte ori se iveşte ocazia, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mail“. Localizată la 20 de kilometri de Honolulu, această destinaţie găzduieşte şi parcul Kailua Beach, o plaja lungă de un kilometru, unde turişii se distrează practicând diferite sporturi nautice. În limba hawaiiană, „Kailua“ se traduce prin „două mări“, numele provenind de la cele două lagune, care traversează golful Kaliua.

Plaja Kailua, Hawaii FOTO „Daily Mail“

image

Kim Kardashian – Phuket, Thailanda

Kim Kardashian FOTO „Daily Mail“

image

Înainte de a se căsători cu rapperul Kanye West, starleta americană Kim Kardashian obişnuia să-şi petreacă vacanţele, împreună cu celebra sa familie, într-o vilă cu zece dormitoare, situată pe plaja Pucket, din Thailanda. Cunoscută sub numele de Iniala Beach House (Casa de pe plaja Iniala – trad.), proprietatea de lux din Thailanda şi-a câştigat notorietatea odată ce vedeta de televiziune amaricană a postat un selfie dintr-o vacanţă petrecută aici, pe platforma online Instagram. În plus, un episod din reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashian“ a fost filmat în Thailanda, la casa de vacanţă deţinută de familia Kardashian. Potrivit „Daily Mail“, preţul unei săptămâni de şedere la Iniala Beach House poate ajunge până la aproxtimativ 67.089.33 de euro.

Puchket, Thailanda FOTO „Daily Mail“

image

David şi Victoria Beckham – Marrakech, Maroc

David şi Victoria Beckham FOTO Vanity Fair

image

Fostul fotbalist englez David Beckham şi soţia sa, Victoria, s-au cunoscut şi îndrăgostit în Marrakech, destinaţie care a rămas în topul preferinţelor celebrului cuplu. În 2008, cei doi şi-au reînnoit jurămintele aici, iar cea mai recentă vizită pe care au făcut-o în Marrakech a fost pe 2 mai, când David Beckham a împlinit 40 de ani. Terenul de golf, cu 27 de găuri, pisicina şi un luxuriant centru de SPA se numără printre principalele atracţii turistice ale acestei zone.

Marrakech, Maroc FOTO „Daily Mail“

image

George şi Amal Clooney – Lacul Como, Italia

Goerge şi Amal Clooney  FOTO „Daily Mail“

image

Un paradis pitoresc, perfect pentru cei care vor să se ascundă de ochii lumii, Lacul Como, situat în Lombardia, în nordul Italia, la o altitudine de 199 de metri, este destinaţia favorită a soţilor Clooney. Actorul american a cumpărat Villa Oleandra, care are 30 de camere, în 2002, pentru care a plătit impresionanta sumă de 1.397.649 de euro. În trecut, Lacul Como a fost vizitat şi de alte personalităţi, precum John. F. Kennedy şi Alfred Hitchcock.

Lacul Como, Italia FOTO „Daily Mail“

image

Rihanna- Insulele Barbados, Caraibe

Rihanna FOTO Arhivă personală Rihanna

rihanna

Rihanna este una dintre vedetele care nu şi-au uitat rădăcinile, ea petrecându-şi adesea vacanţele în locul său de naştere, Insulele Barbados din Caraibe, unde cântăreaţa deţine o proprietate în valoare de 1.400.000 de euro. La începutul anului 2012, Rihanna a achizţionat, pentru mama sa, o nouă locuinţă, cu cinci dormitoare.

Insulele Barbados FOTO „Daily Mail“

image

Taylor Swift – Rhode Island, SUA

Taylor Swift FOTO BBC

image

Potrivit presei internaţionale, deşi are numai 25 de ani, Taylor Swift este proprietara mai multor locuinţe situate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Una dintre cele mai impresionante proprietăţi deţinute de vedeta americană este o vilă cu opt dormitoare, aflată în Rhode Island, locul de naştere al vedetei, în valoare de aproximativ 15 milioane de euro. Artista îşi petrece adesea vacanţele, alături de prietenii săi, la reşedinţa pe care o deţine în Rhode Island, dar nu numai. Câţiva fani norocoşi au avut şansa de a păşi în casa vedetei în 2014, când Swift a susţinut un recital secret.

Rhode Island, SUA FOTO FOTO „Daily Mail“

image

Brad Pitt şi Angelina Jolie – Castelul Miraval, Franţa

Brad Pitt şi Angelina Jolie FOTO Getty Images

image

Cuplul poreclit de presa internaţională „Brangelina“ a cumpărat Castelul Miraval, din Franţa, în 2008, pentru 64 de milioane de euro. În acest loc de vis, Pitt şi Jolie şi-au unit destinele, în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani. Cele 35 de camere, terenul privat de vie, pădurea şi lacul fac din acest loc o destinaţie perfectă pentru o familie numeroasă, cum este cea a cupului hollywoodian, care are şase copii.

Castelul Miraval, Fanţa FOTO „Daily Mail“

image

Margot Robbie – San Juan Del Sur, Nicaragua

Margot Robbie FOTO „Daily Mail“

image

Deşi este obişnută cu confortul Londrei, actriţa Margot Robbie pleacă în căutarea aventruii ori de câte ori poate, în Nicaragua, unde se bucură de mare, plajă şi surf. Cu toate acestea, principalul avantaj al acestei zone nu sunt faciltăţile pe care le oferă, ci faptul că este un loc ferit de camerele de fotografiat ale paparazzilor curioşi. Potrivit „Daily Mail“, actriţa din „Lupul de la Wall Street/ The Wolf of Wall Street“ vine aici pentru a pescui şi pentru a se relaxa, practicând yoga.

Chris Hemsworth – Golful Byron, Australia

Chris Hemsworth FOTO „Daily Mail“

image

Actorul australian Chris Hemsworth deţine, în golful Byron, o propietate cu opt dormitoare, în valoare de aproximativ şase milioane de euro. Luxul depăşeşte orice imaginaţie, întrucât starul hollywoodian se poate lăuda şi cu o lagună privată.

Golful Byron, Australia FOTO „Daily Mail“

image

Tom Hardy – Provenţa, Franţa

Tom Hardy  FOTO „Daily Mail“

image

În ciuda imaginii dure pe care o afişează pe marile ecrane, actorul Tom Hardy preferă să-şi petreacă timpul liber în liniştea oraşului francez Saint-Remy, din Provenţa. Anul trecut, actorul englez şi soţia sa, Charlotte Riley, s-au căsătorit într-o vilă din Saint-Remy, situată foarte aproape de locuinţa pe care Hemsworth o deţine în oraşul francez.


Provenţa, Franţa  FOTO „Daily Mail“

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite