Un celebru actor de filme pentru adulţi a fost pus oficial sub acuzare pentru că a violat şi agresat 21 de femei, printre care şi minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ron Jeremy Foto Shutterstock
Ron Jeremy Foto Shutterstock

Actorul de filme porno Ron Jeremy a fost inculpat oficial la Los Angeles pentru violarea şi agresarea a 21 de victime, dintre care unele minore, a anunţat, miercuri, procurorul districtual, relatează AFP.

În iunie 2020, el a fost acuzat că a violat trei femei şi că a agresat-o sexual pe o a patra. Arestarea sa şi faptul că a compărut în faţa unui tribunal din Los Angeles a suscitat un nou val de plângeri împotriva starului, în vârstă de 68 de ani, care se află de atunci în spatele gratiilor, transmite Digi24. 

Faptele cele mai vechi datează din 1996 şi în total Ron Jeremy este acuzat de diverse violenţe sexuale asupra a 21 de femei cu vârste între 15 şi 51 de ani, rezumă un comunicat al procurorului districtual din Los Angeles, George Gascon.

Actorul de filme pentru adulţi este în special acuzat de violarea unei tinere de 17 ani la domiciliul său din Woodland Hills în 2008 şi de o agresiune sexuală împotriva unei adolescente de 15 ani în iunie 2004.

Ron Jeremy, care s-a declarat complet „nevinovat" pe Twitter, a pledat miercuri „nevinovat" la toate faptele de care este acuzat. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea să-şi sfârşească viaţa în închisoare.

Mişcarea #MeToo împotriva violenţelor asupra femeilor

Ron Jeremy este cel mai recent dintre numele mari ale industriei de divertisment care intră în colimatorul justiţiei din Los Angeles pentru abuzuri sexuale de la apariţia, în 2017, a mişcării #MeToo împotriva violenţelor asupra femeilor.

În total, echipa specializată înfiinţată la momentul respectiv pentru anchetarea de infracţiuni sexuale la Hollywood s-a interesat de circa 20 de potenţiali suspecţi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite