Topul celor mai bine plătiţi actori şi vedete TV: cât câştigă protagoniştii din „Game of Thrones“ pentru fiecare episod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu cât un show de televiziune are mai mult succes, cu atât salariile protagoniştilor cresc de la un episod la altul. În topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune din acest an se află Robert De Niro, actorii din „Game of Thrones“ şi protagoniştii din „The Big Bang Theory“, iar printre cel mai bine plătite vedetele de televiziune se numără Ellen DeGeneres şi Katy Perry.

În topul celor mai bine plătiţi actori de seriale, genul dramatic, se află Robert De Niro, cu un cec impresionat de aproximativ opt sute de mii de dolari încasat pentru fiecare episod, potrivit Variety.com.

Mark Harmon, din serialul american NCIS se află pe locul al doilea, urmat de actorii principali din serialul momentului „Game of Thrones“. Protagoniştii Kit Harrington (Jon Snow), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) şi Lena Headey (Cersei Lannister) încasează fiecare câte jumătate de milion de dolari per episod. 

image


 

Şi actorii din serialele de comedie sunt foarte bine plătiţi. De cele mai mari încasări se bucură simpaticii actori din serialul de comedie „The Big Bang Theory“, cu aproape un milion de dolari per episod. 

image

Vedetele de televiziune precum Ellen DeGeneres, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel sau Katty Perry se bucură de un succes şi mai mare, conturile lor crescând anual cu milioane de dolari, datorită show-urilor TV care atrag sute de mii de oameni în faţa micilor ecrane. 

image
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite