Tabloidul „Daily Mail“ reîncălzeşte o ştire veche de patru ani. Protagonista: Monica Columbeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Columbeanu, în „Daily Mail“, într-o fotografie în care apare alături de fiica sa, irina, şi de băieţelul pe care l-a adoptat la distanţă
Monica Columbeanu, în „Daily Mail“, într-o fotografie în care apare alături de fiica sa, irina, şi de băieţelul pe care l-a adoptat la distanţă

Renumit pentru lipsa de deontologie, dar şi pentru campaniile pe care le duce împotriva românilor, tabloidul britanic „Daily Mail“ a publicat o ştire în care o acuză pe Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, că a adoptat un copil şi l-a dus înapoi la orfelinat după doar o noapte, pentru că micuţul plângea. „Daily Mail“ omite, însă, două aspecte: ştirea e de acum patru ani, iar adopţia era la distanţă.

Monica Columbeanu a fost multă vreme preferata tabloidelor din România, iar de când s-a mutat în SUA a intrat şi în atenţia presei internaţionale. O „ţintă“ uşoară pentru „Daily Mail“, care numai săptămâna trecută s-a ales cu două procese după ce a publicat informaţii false sau defăimătoare despre George Clooney şi Angelina Jolie.

În cazul Monicăi Columbeanu, despre care scrie că a adoptat un băieţel doar pentru a-şi face publicitate, ziarul britanic citează un om de afaceri din Bucureşti, Ştefan Cristofor, ce conduce o fundaţie caritabilă pentru orfani, împreună cu fiica sa, Mihaela. Cristofor recunoaşte că a intermediat întâlnirea dintre Monica şi micuţul în vârstă de trei ani, pe care vedeta l-a luat acasă. Acest lucru s-a întâmplat în 2010, a fost consemnat în presa din România, iar adopţia era una la distanţă, informaţii pe care tabloidul le omite.

„Monica trebuia să petreacă un weekend cu băieţelul pe care urma să-l adopte. Dar copilul nu s-a putut adapta. Seara, când l-a dus la culcare, a început să plângă. A doua zi l-a adus înapoi la orfelinat. Apoi, adopţia a fost oprită: pur şi simplu nu l-a mai vrut“, a declarat Mihaela pentru „Daily Mail“.

Tabloidul mai scrie că, după divorţul de omul de afaceri Irinel Columbeanu, Monica a rămas cu „o preferinţă pentru bărbaţii bogaţi“ şi că actualul său iubit (chinezul Mr. Pink – n.r.) i-a dăruit o maşină costisitoare şi a introdus-o în anumite cercuri, printre prietenele ei numărându-se acum Paris Hilton.

Staruri hollywoodiene de prim rang precum Angelina Jolie şi George Clooney au pornit o „cruciadă“ împotriva tabloidului britanic „Daily Mail“, care a publicat recent informaţii complet false sau articole ce le-au încălcat în mod grosolan dreptul la intimitate.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite