Hollywood versus „Daily Mail“. Tabloidul britanic a semănat vânt şi culege furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Clooney a dat în judecată publicaţia britanică pentru un articol fals despre viitoarea sa soţie FOTO Wire Photos/Reuters
George Clooney a dat în judecată publicaţia britanică pentru un articol fals despre viitoarea sa soţie FOTO Wire Photos/Reuters

Staruri hollywoodiene de prim rang precum Angelina Jolie şi George Clooney au pornit o „cruciadă“ împotriva tabloidului britanic „Daily Mail“, care a publicat recent informaţii complet sau articole ce le-au încălcat în mod grosolan dreptul la intimitate.

Fie că este vorba de staruri, sex, diete sau invazia românilor, jurnaliştii publicaţiei britanice„ Daily Mail“ nu se sfiesc să scrie orice, oricând, chiar dacă informaţiile sunt sau nu adevărate şi bine verificate.

Dacă la sfârşitul anului trecut ziarul a pornit o „cruciadă“ împotriva românilor care ar fi urmat să invadeze Marea Britanie de la 1 ianuarie 2014, iată că acum tabloidul devine chiar el ţinta unui boicot al unor celebrităţi de la Hollywood.

Două articole publicate într-o singură săptămână - ce le-au avut în prim-plan pe Angelina Jolie şi pe avocata Amal Alamuddin, viitoarea soţie a lui George Clooney - au declanşat ofensiva celor două staruri, care consideră că de data aceasta s-a mers mult prea departe.

Angelina Jolie a acţionat în istanţă „Daily Mail“ pentru publicarea unei înregistrări video din anii '90, în care se pretinde că ar fi fost dependentă de heroină, actriţa considerând că este o încălcare grosolană a vieţii sale private.

Însă mult mai supărat este George Clooney, care a dat în judecată tabloidul pentru un articol complet fals despre viitoarea sa soţie. Jurnaliştii britanici au scris un material în care susţineau că mama avocatei Amal Alamuddin (ce provine dintr-o veche familie libaneză), se opune căsătoriei acesteia cu starul american din motive religioase. Clooney a criticat aspru tabloidul, într-o scrisoare deschisă şi a acuzat „Daily Mail“ de „comportament criminal“.

Reprezentanţii tabloidului şi-au cerut scuze în mod public, lucru pe care îl fac extrem de rar, dar Clooney a rămas ferm pe poziţii. „Le mulţumesc pentru scuze, dar asta nu înseamnă că o să le şi accept vreodată. Faptul că şi-au cerut scuze înseamnă însă că au recunoscut că sunt un tabloid de cea mai joasă speţă“, a declarat actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite