Surpriza zgomotoasă de la procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Johnny Depp a reacţionat imediat la zgomotul stânjenitor @shutterstock
Actorul Johnny Depp a reacţionat imediat la zgomotul stânjenitor @shutterstock

Cel mai intens proces care se desfăşoară în prezent şi care îi are ca protagonişti pe actorii Johnny Depp şi Amber Heard este nelipsit de surprize. Mărturii incredibile, demne de Oscar, dar şi martori unul şi unul, care rămân în istorie cu momente ce stârnesc hohote de râs.

Tensiunea acumulată în sala de judecată unde Amber Heard şi Johnny Depp îşi fac acuzaţii a fost risipită de un moment comic, de-a dreptul istoric, oferit de o doamnă chemată să depună mărturie.

Cu puţin timp înainte, mulţi dintre cei prezenţi afişau pe chipuri groază şi revoltă. Totul s-a schimbat când femeia, care ocupase locul pentru mărturie, a ascultat intervenţia şi întrebarea avocatului despre cum arată crema de arnică, şi s-a pregătit să ofere răspuns. Nu înainte de a încerca să-şi găsească cea mai confortabilă poziţie.

Ultimul gest însă a scos-o din anonimat. Mai precis, femeia în cauză a flatulat în prezenţa tuturor, spre surprinderea celor din sală, inclusiv a lui Johnny Depp, care a reacţionat imediat. Modul cum şi-a asumat gestul martora a depăşit viteza şi zgomotul vântului tras din senin.

De obicei, când cineva flatulează în faţa unei persoane importante sau a mai multora, încearcă să muşamalizeze întâmplarea sau caută să dea vina pe altcineva. Femeia în cauză nu a făcut asta, dimpotrivă, a recunoscut imediat că ea a responsabilă pentru zgomotul produs şi a continuat declaraţia sub jurământ.

Citeşte continuarea aici şi vezi video-urile în care martora flatulează, iar Johnny Depp reacţionează.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite